Втородивизионният ЦСКА 1948 стана първият 1/4-финалист за Купата на България,

...
Втородивизионният ЦСКА 1948 стана първият 1/4-финалист за Купата на България,
Коментари Харесай

В "Берое" ще има чистка след отпадането от "ЦСКА 1948"

Втородивизионният " ЦСКА 1948 " стана първият 1/4-финалист за Купата на България, откакто сензационно в профил " Берое " с победа с 4:3 като посетител. По два гола за триумфа вкараха Васил Шопов (6, 60) и Денислав Александров (36, 42). За старозагорци бяха точни Педро Еуженио (7), Ерол Алкан (45) и Ибрахима Конте (75). Домакините имаха искания за дузпа за задържане на Ахмед Тоуба в 77-ата мин., а в 90-ата Виктор Генев за малко не изравни с удар с глава, само че вратарят на " ЦСКА 1948 " Даниел Наумов с тъга мазета топката.

След мача ядосаният треньор на " Берое " Димитър Димитров съобщи, че ще има освободени играчи от тима. " Безобразно, обидно държание в отбрана. Елементарни отигравания при головете им. Бяхме без офанзивни играчи при запасите, имаше и 100% дузпа за нас. Но нищо не може да е опрощение. Трябва да се извиня на почитателите от името на тима. Направих си изводите и през зимата ще има промени. На някои футболисти им липсва равнище и класа ", сподели той.

Наставникът на " ЦСКА 1948 " Йордан Юруков пък сподели: " Успяхме с по-голямо себераздаване и предпочитание за успеха. Мачът сподели, че футболистите ми имат изключителни характери, поради което съм най-щастливият човек. Ключът бе взаимоотношението ни в двете етапи на игра. Показахме, че имаме място в елита ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР