Второ обвинение е повдигнато на бившия директор на Агенция Митници“

...
Второ обвинение е повдигнато на бившия директор на Агенция Митници“
Коментари Харесай

Второ обвинение за бившата шефка на Агенция „Митници“

Второ обвиняване е повдигнато на някогашния шеф на Агенция „ Митници “ Петя Банкова. То е за насила. Това сподели пред публицисти юристът на Банкова Аделина Натина. По нейните думи някогашната шефка на митниците е командировала 18 души на разнообразни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да одобряват тези постове, добави Натина.

Днес Софийският апелативен съд би трябвало да реши дали да остави Банкова в ареста дефинитивно, написа Българска телеграфна агенция.

Вчера Софийската градска прокуратура повдигна обвиняване на бившия основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев за присъединяване в незаконна група. Тя е била управлявана от посочения за контрабанден необут Никола Николов-Паскал, като в групата са взели участие Петя Банкова и татко и наследник Димитрови – Марин  и Стефан. Коцев остана на независимост под парична гаранция от 20 000 лв..

Обвинението му беше повдигнато по време на разпит в Антикорупционната комисия, траял над 3 часа. Въпреки че даде обещание след разпита да разяснява пред публицисти, Коцев се изнесе тихомълком от комисията. И остави юристите си да приказват вместо него.

Нямаме никакви подозрения с юрист Даниела Доковска, че Живко Коцев не е направил никакво закононарушение, сподели единият от бранителите му – Илиян Василев. Другият юрист на Коцев е Даниела Доковска.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР