Второ денонощие 77-годишна жена от Чепеларе е в неизвестност. За

...
Второ денонощие 77-годишна жена от Чепеларе е в неизвестност. За
Коментари Харесай

Над 70 души и следово куче издирват жена край Чепеларе

Второ денонощие 77-годишна жена от Чепеларе е в неопределеност. За последно е видяна в региона на писта „ Мечи Чал ”. Обявена е за национално търсене, а през вчерашният ден е имало и избавителна акция, която е прекъсната късно нощес, поради сериозната снежна конюнктура в региона.

В обществените мрежи синът й моли за помощ всички родопчани, с цел да открие майка си. В апела си той изяснява, че през вчерашния ден към 10.00 часа, майка му Елена е ходила до пощата, с цел да си вземе пенсията. След това се е изгубила в покрайнините на Чепеларе. Успял да се свърже с нея към 17.00. Тя му споделила, че не се усеща доста добре, само че връзката прекъснала бързо. Познати я забелязали на изхода на Чепеларе в посока Смолян / до огледалото за виждане на пътя/, оповестява още Христо Пасков. Той моли в случай че някой я забележи да се обади в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи или на тел.112.

" Молим тези, които са свободни и са покрай Чепеларе да ни оказват помощ в издирването. Ако не можете да дойдете, най-малко споделете. Надяваме се да я открием жива! Ако някой има информация дано се свърже с нас ", приканва в мрежите и щерка й Донка 

Издирването продължава и тази заран със следово куче. В акцията вземат участие към 70 души, с изключение на служители на реда, горски чиновници, пещерняци и спасители от Пампорово и Чепеларе и доброволци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР