Вторник, 21 декември - Слънцето навлиза в КозирогДнес Слънцето преминава

...
Вторник, 21 декември - Слънцето навлиза в КозирогДнес Слънцето преминава
Коментари Харесай

Вторник, 21 декември - Слънцето навлиза в Козирог

Вторник, 21 декември - Слънцето навлиза в Козирог

Днес Слънцето минава в знака на Козирог, а това значи началото на зимата. Започва интервалът, в който са родени представителите на зодия Козирог.

Когато Слънцето е в Козирог, Сатурн, който нагледно казано, е шеф на Козирог, има по-силен резултат върху вас. Това усилва концентрацията ви - по-отдадени сте на значимите неща в живота и пропускате инцидентните. Усещането ви за действителност се задълбочава, проявявате по-голямо неизменност и усърдие.

Онези от вас, които се занимават с изкуство, ще се усещат посетени от музата и на драго сърце ще се любуват на креативните си триумфи.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

За Овните е уместно време да стартират да работят по черновата на нови контракти, да обмислят започването на нов бизнес и инициативи, при които се поемат необикновени опасности и се изисква борбен дух в неограничени количества.

Телците могат да стартират писане на книги или публикации, както и да разгласят старт на рекламна акция или да стартират ново маркетингово изследване.

Близнаците , които са заети в областта на фармацията и медицината, ще се поздравят с положителни финансови резултати. Но за тях денят не е подобаващ за финансови съвещания, както и за инициативи, свързани със обезпечаване, парцели, строителство.

За Раците този вторник е уместно време да намерят добър юрист, който да им помогне със съвет за значима договорка.

При Лъвовете може да се отключи контузия, скрита в подсъзнанието. Ще възстановят равновесието си, в случай че се потопят в работа.

Девите с лекост ще дават скъпи препоръки, ще провеждат значими работни срещи и ще намират решения на комплицирани проблеми.

Везните е добре да се погрижат за здравето си. Това може да се показва в малко гимнастика заран или следене на приема на калории. Добре е да не изпадат в крайности и да бъдат поредни.

Скорпионите е добре да се отърсят от грижите и да се насочат на странствуване. Онези от тях, нямат такава опция, ще имат триумф, в случай че стартират да приготвят кореспонденцията си с разнообразни държавни институции.

Стрелците ще са дръзки и ще поемат по-големи опасности. Те ще имат мощна воля, креативен качества и ще проявят гений в ръководството.

За Козирозите ще е значимо да намерят време да отпразнуват няколко огромни победи на финансовия фронт.

Водолеите могат да влязат в съществени пререкания със свои близки или бизнес сътрудници по разнообразни финансови въпроси. Препоръчително е да не отстъпват от позициите си, само че да ги излагат аргументирано и невъзмутимо  - с доста нагледни образци.

Рибите е добре да изработят съглашение, на чиято основа най-сетне да стъпят взаимоотношенията им с сътрудниците в бизнеса - даже това да са техни най-верни съидейници. Тази стъпка е значима за тях, тъй като този ден самодейностите им ще имат триумф, в случай че са на правилото „ Чисти сметки – чисти другари “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР