Вторият син на английската кралица - принц Ендрю, е участвал

...
Вторият син на английската кралица - принц Ендрю, е участвал
Коментари Харесай

Синът на кралица Елизабет II в оргия с 9 момичета?

Вторият наследник на британската кралица - принц Ендрю, е взел участие в секс оргия с 9 девойки на частния остров на педофила Джефри Епстийн, показа пред "Сън " неговата Вирджиния Робъртс, която е участвала на купона. Тя била на 18 година, когато принцът преспал с нея на остров Литъл Сейнт Джеймс от Виржинските острови.

Принц Ендрю, който е по-малкият брат на престолонаследника Чарлз и трето дете на Елизабет II, изрично отхвърля освен да е блудствал със 17-годишната Вирджиния, само че и да е бил очевидец на извращения в обкръжението на самоубилия се в пандиза американски финансист Джефри Епстийн, с който са били другари от 1999 година насам, написа Канал 3.

"Епстийн, Анди (принц Ендрю), почти 8 други млади девойки и аз правихме секс дружно ", съобщи Вирджиния Робъртс, чиято днешна фамилия е Гуифре. "Останалите девойки изглеждаха под 18 години и не говореха британски. Епстийн се присмиваше на обстоятелството, че те не могат да пълноценно да споделят, и споделяше, че те били "най-лесните " девойки, с които да се събереш ", прибавя Вирджиния Гуифре.

Срещу принц Ендрю свидетелства и Йоханна Сьоберг, чиито гърди опипвал в имението на опозорения банкер Епстийн.

При раждането си през 1960 година принцът е бил втори в листата на престолонаследниците след огромния си брат Чарлз - Уелския принц.

I’m sure all those columnists who have made a new career for themselves writing about how Meghan fails to live up to royal standards will have much to say about this *tumbleweed* https://t.co/55IZ0vui0M
— Hadley Freeman (@HadleyFreeman) August 10, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР