Вторият сезон на Ергенът уж обещаваше да смени типа участнички

...
Вторият сезон на Ергенът уж обещаваше да смени типа участнички
Коментари Харесай

Горкият Евгени Генчев: Виж коя прочута бръмчалка ще го съблазнява в "Ергенът"!

Вторият сезон на " Ергенът " сякаш обещаваше да смени вида участнички и да ни показа дами от интелигенцията - образовани, със съществени специалности, гении и прочие. Е, нека да е по този начин, само че надали това ще важи за всички девойки вътре. Още повече като стана ясно името на първата от определените участнички, а то е добре познато на всички.



Става въпрос за моделката Розмари Тишер. Да, същата Розмари, която се изложи като кифладжийка във " Вип Брадър " преди години като имаше спекулация с Ричи Тъпото, както нарекоха Ричард Величков. Ричито ни е добре прочут с нездравословните добавки за намаляване, които пробутваше на пазара много време, преди да го спипат.

Не той е тематиката обаче, а Розмари, която очевидно още няма другар и сполучливо се е докопала до присъединяване в " Ергенът ". От известно време Тишер се подвизава в Турция и даже на изборите сподели, че е гласувала в Бодрум. А в този момент точи нокти и се кани да разбие конкуренцията като отнесе като куцо пиле домат младока Евгени Генчев.

Според източници от кухнята на шоуто, младият пианист надали ще хареса моделката, която с изключение на дълги крайници, не сподели нищо изключително в Къщата на Брадърите, не сподели даже съществуване на доста мозък (всички помним изцепките й и резилът в спалнята с Ричи).

" Ако такива като Роузито ще би трябвало да гледаме отново няколко месеца, ай сиктир! Стигат ни предходните патки, та в този момент и нова генерация ", разясняват фенове в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР