Вторият национален доставчик на тол услуги у нас "Телетол" АД

...
Вторият национален доставчик на тол услуги у нас "Телетол" АД
Коментари Харесай

От “Телетол” АД поискаха извинение от Георги Свиленски или да напусне НС

Вторият народен снабдител на тол услуги у нас "Телетол " АД популяризира документ до водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, който е кръстен "Покана за непринудено осъществяване ".

Писмото е с копие до Стефан Данаилов, Владимир Москов, Деница Златева, Кирил Добрев, Петър Мутафчиев, Георги Свиленски, ръководителя на ЦИК Стефка Стоева и медии.

В писмото се упорства да се вземат всички ограничения да бъдат свалени изявленията, в които Георги Свиленски показва, че е обещано администрирането на тол системата на частната компания „ Телетол “ АД, която пък свързва с офшорни компании.

"...отправям стимулирано искане да се намесите в качеството си на ръководител на Българска социалистическа партия да вземете незабавни ограничения по премахване на всички материали, изявленията, писмени или устни изявления на лицето Георги Страхилов Свиленски, в които последният популяризира съзнателно информация с погрешно наличие, целяща уронване на престижа и положителното име на представляваното от мен сдружение ", написа в писмото, подписано от изпълнителният член на СД на "Телетол " Мартин Димитров и отхвърля, компанията да е обвързвана с премиера Бойко Борисов.

Той упорства също медийните материали, финансирани от Българска социалистическа партия и засягащи компанията, да бъдат свалени в период от 24 часа.

Димитров желае за дейностите на Свиленски да му бъде наложено дисциплинарно наказване и дейностите му да бъдат наказани.

Ако не получат опрощение от Свиленски, ще изискат освобождението му като депутат поради популяризираните от него неистини и че ще заведат иск против него, както и против Българска социалистическа партия.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР