Вторият и последен заподозрян за атаките с хладно оръжие в

...
Вторият и последен заподозрян за атаките с хладно оръжие в
Коментари Харесай

Вторият заподозрян за атаките в Канада е починал от самонаранявания

Вторият и финален обвинен за офанзивите с хладно оръжие в Канада, при които починаха 10 души, е умрял от самонаранявания, откакто е бил арестуван от полицията. Това оповестиха канадските управляващи.
32-годишният Майлс Сандерсън е бил открит, откакто служителите на реда се отзовали на сигнал за откраднат автомобил, ръководен от мъж, въоръжен с нож. Издирването на двамата обвинени продължи трети ден.
Братът на беглеца и негов съизвършител, 30-годишният Деймиън Сандерсън, беше открит мъртъв в понеделник, покрай мястото на офанзивите.
„ Малко след ареста му той изпадна в безпомощно положение. Транспортиран е в болница, където е установена гибелта му. Намереното в автомобила оръжие е нож. Все още събираме детайлите от следствието, които да изяснят повода за гибелта на брат му Деймиън. Това, че Майлс е умрял, може да не ни разреши да разберем по какъв начин са се развили някои неща, само че ние сигурно преглеждаме всички вероятни сюжети ”, сподели командирът на кралската конна полиция в Саскачеван Ронда Блекмор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР