Вторият филм за Борат предизвика истински фурор в САЩ. Около

...
Вторият филм за Борат предизвика истински фурор в САЩ. Около
Коментари Харесай

Мария Бакалова не вярвала, че ще я вземат в Борат - била българка! Актрисата за сцената с Джулиани

Вторият филм за Борат провокира същински възторг в Съединени американски щати. Около него се случиха кавги, изрекоха се много хора, филмът има даже ревностни почитатели. Но в цялата тази олелия една звезда резервира безмълвие към присъединяване си във кино лентата. И това е екранната щерка на Борат - българката Мария Бакалова.

Виж още: Какво самопризнание! Мария Бакалова оглави ранглиста на IMDB, Саша Барон Коен я спряга за Оскар

24-годишната българка наруши мълчанието си пред " Ню Йорк Таймс ", където даде първото си самостоятелно изявление, откакто " Борат 2 " се трансформира в същинска сензация. Там тя признава, че е схванала за кастинга за ролята от другар. " Казах си, че това не е допустимо. Ние сме българи. Няма по какъв начин да вземем основните функции ", споделя тя. 

Въпреки това тя праща запис за кастинга и по този начин е утвърдена за втория стадий от избора на Тутар, който се организира в Лондон. И защото нямало публична информация, че Саша Барон Коен работи по втората част на кино лентата, Мария се тормозила дали става въпрос за същински план. " Бях сигурна, че става въпрос за трафик на хора ", признава тя. 

Виж още: Да си мегазвезда и да нямаш пари даже за храна! Историята на Джейсън Момоа

Когато се среща със Саша Барон Коен, тя даже е сюрпризирана, че става въпрос за същински филм. След три дни на кастинги и проби, тя получава ролята и подготовките стартират. Режисьорът на кино лентата ѝ споделя, че нейната героиня може да бъде " даже по-луда " от екранния ѝ татко, Борат. За да направи облика си реален, Бакалова признава, че е трябвало да постави много старания и по този начин да вземем за пример стопира да се епилира. Едно от най-големите провокации пък било да не се смее в сцените с Барон Коен. 

Но моментът от кино лентата, в който героинята на българката доближава върха, е изявлението с персоналния юрист на Доналд Тръмп и някогашен кмет на Ню Йорк - Рудолф Джулиани. В края на изявлението, вижда се във кино лентата, той я допира по не изключително естествен метод, а най-после се вижда по какъв начин поставя ръцете си в панталона. Джулиани твърди, че просто е прибирал ризата си в панталона. Подготовката за тази сцена била извънредно сложна за българката.

Виж още: Разцъфтява с всеки минал ден: бременната Емили показа обаятелен кадър

" Как би трябвало да работя - по този или по оня метод? Какво да направя? Как е вярно? Но каквото и да станеше, бях сигурна, че Саша ще ме избави и мен, и сцената ", споделя тя и добавя, че точно Саша Барон Коен е нейният ангел-пазител. Така се и случва - артистът, който се крие в дрешник, връхлита в хотелската стая, когато усеща, че нещата потеглят към неверна посока. " Видях всичко, което видяхте и вие. Искаме всички да гледат кино лентата и да преценяват сами ".

Виж още: Лиъм Хемсуърт тотално не помни за Майли, радва се на любовта с Габриела

Иначе Мария Бакалова твърди, че не се усеща зле поради сцената с Джулиани. " Филми като този демонстрират какви са хората в действителност. Това демонстрира същинския темперамент на Руди. Всеки е виновен за личните си решения. Така че, не, не се усещам зле ". 

Изображение: https://www.instagram.com/mariabakalovaofficial/

https://www.instagram.com/therudygiuliani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР