Вторият дебат между кандидатите за президент на САЩ, Доналд Тръмп

...
Вторият дебат между кандидатите за президент на САЩ, Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Вторият дебат между Тръмп и Байдън ще бъде във виртуален формат

Вторият спор сред претендентите за президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и Джо Байдън, ще протече във виртуален формат, заяви комисията, която приготвя тези диспути, съобщи Асошиейтед прес.

Вторият спор онлайн трябваше да е в Маями след седмица, само че е било решено Тръмп и Байдън да вземат участие отдалечено, до момента в който модераторът и публиката ще са в града в щата Флорида.

Президентът републиканец бе диагностициран с новия ковид преди седмица, само че сподели, че с неспокойствие чака дебата с претендента на демократите. Тръмп се зарече, че дебатът ще бъде страховит.

По-рано претендентът на демократите бе декларирал, че не би трябвало да има спор с президента, до момента в който той е с позитивен резултат за ковид.

Сега Байдън обаче сподели пред кореспонденти, че с неспокойствие чака да води нов спор с Тръмп. Той въпреки всичко добави, че двамата ще би трябвало да следват доста прецизни правила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР