Втори тренировъчен лагер за лидери се проведе през почивните дни

...
Втори тренировъчен лагер за лидери се проведе през почивните дни
Коментари Харесай

Ученици от 4 гимназии в Стара Загора взеха участие в тренировъчен лагер за лидери

Втори подготвителен лагер за водачи се организира през почивните дни на Старозагорските минерални бани. В него се включиха възпитаници от четири старозагорски гимназии - Гимназията с преподаване на непознати езици „ Ромен Ролан “, Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия „ Лубор Байер “, Профилираната природо-математическа гимназия „ Гео Милев “ и Средно учебно заведение „ Максим Горки “. Заедно със старозагорските тимове участваха и представители на младежките центрове в Пловдив, Враца и Добрич. Миналата година община Стара Загора и Международният юношески център проведоха за първи път в България подготвителен лагер „ Лидери на бъдещето “ по самодейност и под патронажа на кмета на Стара Загора Живко Тодоров.
В първия ден тимовете играха интерактивни игри за запознаване и минаха  тренинги " Лидерство " и " Работа в екип ". Участниците имаха вечерна задача предизвикателство, която трябваше да решат до сутринта. На другия ден те участваха в игри на " терен " и трябваше да покажат креативност, механически умения, работа в екип и водачество.
Целта на игрите и да се реши потенциалът на тимовете, могат ли да работят дружно, спорят ли и сполучливо ли преодоляват несъгласията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР