Втори процес срещу основателя на FTX Сам Банкман-Фрайд по обвинения,

...
Втори процес срещу основателя на FTX Сам Банкман-Фрайд по обвинения,
Коментари Харесай

Федералните казват, че няма да започнат втори процес срещу Сам Банкман-Фрайд

Втори развой против създателя на FTX Сам Банкман-Фрайд по обвинявания, които не са по делото за машинация с криптовалута, показано на жури, което го осъди през ноември, не е належащо, споделиха прокурорите на арбитър в петък.

Прокурорите споделиха на американския областен арбитър Луис А. Каплан в писмо, че доказателствата при втори развой ще дублират доказателства, които към този момент са били показани на журито. Те също по този начин споделиха, че това ще пренебрегне „ мощния публичен интерес от бързо разрешаване “ на случая, изключително тъй като жертвите няма да се възползват от заповеди за конфискация или реставрация, в случай че присъдата се забави.

Те споделиха, че съдията може да прегледа доказателства, които ще бъдат употребявани при втори развой, когато той осъди Банкман-Фрид на 28 март за машинация на клиенти и вложители с минимум $10 милиарда.

те бяха повдигнати против Банкман-Фрид, тъй като обвиняванията не бяха утвърдени като част от изгонването му от Бахамските острови през декември 2022 година Те споделиха, че обви...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР