Втори пореден ден в Иран е организиран протест срещу правителството

...
Втори пореден ден в Иран е организиран протест срещу правителството
Коментари Харесай

Иранци: Врагът е тук, не в Америка

Втори следващ ден в Иран е проведен митинг против държавното управление след признанието на военните, че са свалили украинския пътнически аероплан, осведоми " Ройтерс ", базирайки се на известия в Туитър.

Осведомителната организация отбелязва, че не може да удостовери достоверността на известията в обществената мрежа. Но през вчерашния ден държавна медия осведоми, че е имало антиправителствени демонстрации след признанието и извинението на държавното управление.

" Те лъжат, че нашият зложелател е Америка, нашият зложелател е тъкмо тук ", скандираха протестиращи, събрали се пред университет в Техеран. Демонстрации имаше и в други градове.

По-рано посланикът на Англия в Техеран отхвърли да е вземал присъединяване в проява против иранското държавно управление във връзка със сваления украински пътнически аероплан. Иранските управляващи за малко задържаха Роб Макеър, което провокира гневна реакция от страна на Лондон.

Вчера в Техеран се надигнаха митинги, откакто управляващите признаха, че иранските военни са поразили с ракета украинския аероплан, който се разруши в сряда край столицата на страната. Протестиращите желаеха оставката на аятолах Али Хаменеи, както и да бъдат осъдени отговорните за злополуката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР