Втори ден видеото от началото на срещата на украинския президент

...
Втори ден видеото от началото на срещата на украинския президент
Коментари Харесай

Балканската преса: Радев е човекът на Путин на Балканите

Втори ден видеото от началото на срещата на украинския президент Володимр Зеленски и Румен Радев в София продължава да се разяснява в европейската и районната преса - тази на Балканите.

В информациите се акцентира, че Радев е твърдял, че " Крим е съветски ".

Най-срещаните и най-повтарящите се заглавия и изводи в изявленията за случилото се са: " Радев - индивидът на Путин на Балканите " и " Зеленски посрами Радев ", " Радев млъкна пред Зеленски ".

В изявленията Радев се дефинира като " един от най-големите съдружници на съветския президент Владимир Путин на Балканите ".

" Със своето си държание той не рядко предизвикваше НАТО и намерено пропагандира съветския дневен ред. Но, по време на срещата си с украинския президент Заленски, на личен терен в София, той млъкна, а доста ще кажат и, че бе опозорен ", се споделя в репортажа на телевизия " Нова ", която се излъчва в множеството страни на Балканите.

В същото време през днешния ден всички балкански медии акцентират " поддръжката на турския президент Реджеп Тайип Ердоган за участието на Украйна в НАТО ", както и за отбраната на нейния " суверенитет и териториална целокупност ", написа БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР