Втори акушер-гинеколог в болница ,Сърце и Мозък`, Плевен е сертифициран

...
Втори акушер-гинеколог в болница ,Сърце и Мозък`, Плевен е сертифициран
Коментари Харесай

Втори акушер-гинеколог в „Сърце и Мозък“ е сертифициран за работа с DaVinci

Втори акушер-гинеколог в болница,Сърце и Мозък`, Плевен е сертифициран за работа с роботизираната система DaVinci. Д-р Атанас Александров е сертифициран за първи помощник при робот-асистирани лапароскопски интервенции.

Екипът от акушер-гинеколози, управителен от доктор Александър Любенов, сертифициран конзолен хирург с богат опит във високотехнологичната хирургия, прави целият набор сложни гинекологични интервенции в дребния таз. Специалистът приключва медицина през 2016 година в Медицински университет - Варна и специализира АГ в СБАГАЛ „ Проф. доктор Д. Стаматов ", Варна. По време на специализацията доктор Александров се развива в региона на минимално инвазивната гинекология и проблематичното зачеване, като работи интензивно в Медицински център за асистирана репродукция и се образова в една от водещите клиники в света за лапароскопска хирургия в болница „ д`Естен ", Клермон - Феран, Франция.

Експертизата на доктор Александров е в региона на лапароскопската и хистероскопска хирургия, проблематичното зачеване, лекуване на миомни възли, ендометриоза, инконтиненция и генитален пролапс В професионалният си път доктор Александров е оказал помощ на доста дами да станат майки и да изпълнят фантазията си да имат дете.

Д-р Атанас Александров ще прави прегледи всеки понеделник и вторник в МБАЛ,Сърце и Мозък`, Плевен от 11,00 до 13,00 ч.. Информация и записване на тел.: 064 678400.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР