Втората ракета на България Димитър Кузманов ще играе срещу французина

...
Втората ракета на България Димитър Кузманов ще играе срещу французина
Коментари Харесай

Кузманов срещу французин в първия кръг на Sofia Open

Втората ракета на България Димитър Кузманов ще играе против французина Юго Юмбер в първия кръг на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите АТП 250 Sofia Open в зала " Арена Армеец ".

Получилият " уайлд кард " Кузманов ще се изправи против Юмбер, който по-рано през днешния ден преодоля квалификациите след триумф над Филип Кристиан Жану (Румъния) с 6:3, 7:6(3).

24-годишният левичар Юмбер има три трофеи в кариeрата си и е достигал до 25-ото място в международната класация в средата на предишния сезон, само че сега е 110-и в класацията на АТП и е с 48 места по-напред от пловдивчанина.

Двамата не са се срещали до момента.

Шампионът от 2018 година Мирза Башич (Босна и Херцеговина) влезе в главната скица като " благополучен губещ " от пресявките. Той размени поставения под номер 7 Джак Дрейпър (Великобритания), който отхвърли присъединяване в последния миг.

Така Башич, който загуби по-рано през днешния ден в решителния втори квалификационен кръг от германеца Ян-Ленард Щруф с 3:6, 4:6, ще бъде противник на Нуно Боржес от Поргугалия в първия главен кръг. 

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР