Втората фаза на преговорите с кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед ще

...
Втората фаза на преговорите с кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед ще
Коментари Харесай

Същинските преговори с кандидатите за Манчестър Юнайтед започват в четвъртък

Втората фаза на договарянията с кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед ще започва още в този четвъртък, твърди Daily Mail. Преди няколко дни стана ясно, че капиталовата банка „ Рейн “ е уведомила публично претендентите, че започва идващия стадий, в който към този момент ще има директни диалози сред представители на евентуалните купувачи и такива на актуалните притежатели.

Медиите в Англия обаче не разкриват кой е първият вложител, който ще посети на следващия ден „ Олд Трафорд “ за диалози, само че прецизират, че доверениците на шейх Ясим бин Хамад Ал Тани ще бъдат в Манчестър през идната седмица. Хората от екипа на сър Джим Ратклиф, който е другият сериозен претендент, също скоро ще дойдат за диалози на място.

Дискусиите с кандидат-купувачите са почнали още предишния понеделник, като обособените групи са били подложени на инспекции чрез съответни въпроси, на които те са изпратили своите отговори.

По всяка възможност на тези срещи няма да участват нито шейх Ал Тани, нито сър Рактлиф, нито братята Глейзър, които са актуалните притежатели на „ алените дяволи “. Разговорите ще се водят от финансови специалисти от екипите на заинтригуваните страни.

След като завърши тази фаза, ще последва интервал, в който определения претендент ще получи цялостен достъп до документите и счетоводството на клуба. На базата на тази информация евентуалният покупател ще насочи и финалната си оферта за покупката на Ман Юнайтед.

MIKE KEEGAN: Bidders for Man United due in Manchester to will meet club officials on THURSDAY |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР