Всяко село в Кюстендилска област има проблеми с ВиК-инфраструктурата, защото

...
Всяко село в Кюстендилска област има проблеми с ВиК-инфраструктурата, защото
Коментари Харесай

С решаването на проблеми с ВиК се заемат депутати от БСП

Всяко село в Кюстендилска област има проблеми с ВиК-инфраструктурата, тъй като мрежата е остаряла, амортизирана и изоставена, съобщи депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Бойко Клечков. Той се срещна и беседва с поданици на Дупница. По думите на Клечков проблемите ще се решат едвам след консолидирането на Областната водна асоциация, което е изискване за приемане на европейско финансиране. Депутатът пое ангажимент до края на седмицата дружно с новия шеф на " Кюстендилска вода " да организира среща в Дирекция " ВиК " към Министерство на регионалното развитие. На нея двамата ще слагат съответни въпроси, свързани с финансовото и планово застраховане на належащия ремонт на водопровода в Самораново.

Жителите на Карлово сложиха на депутата Веска Ненечва проблеми, свързани със Закона за учебно и предучилищно обучение, общественото подкрепяне и финансирането на субсидираните читалищни щатове. За последния проблем, след мой сигнал, имаше бърза реакция от страна на Министерството на културата в границите на няколко часа и казусът беше решен, изясни Ненчева.

Секретарят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Вяра Емилова беседва с поданици на Априлци, кв. Видима и кв. Острец за проблемите, с които локалните се сблъскват всеки ден. Хората са споделили с горделивост за хубостта на района и са потърсили подпомагане за рекламирането им и привличане на повече туристи. За да са развива районът обаче, би трябвало да се преодолеят проблеми, свързани с водоснабдяването и инфраструктурата, решаването на които Емилова е разискала с кмета на Априлци Тихомир Кукенски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР