Всяко събитие в живота на една знаменитост е възможност да

...
Всяко събитие в живота на една знаменитост е възможност да
Коментари Харесай

9 знаменитости, които се разочароваха в тоалета си и трябваше да импровизират

Всяко събитие в живота на една звезда е опция да се преобрази и показва своята хубост и характерност. И облеклата играят доста значима роля в този въпрос. Въпреки това, нито един представител на шоубизнеса не е ваксиниран от огромни и дребни неприятности, по един или различен метод свързани с дрешника.

Как 9 звезди се оправиха с досадните изненади, които личните им тоалети им сервираха, или избраха да не ги виждат.

1. Карди Би на фестивала за музика и изкуства Bonnaroo

През 2019 година, когато певицата се показа на фестивала за музика и изкуства Bonnaroo, роклята с кристали, която носеше, се раздели на гърба. Карди Би не разреши на тази каша да скапе шоуто.

2. Джиджи Хадид на пистата на шоуто на Марк Джейкъбс по време на Седмицата на модата в Ню Йорк

Джиджи Хадид претърпя трагичен случай: петите й се счупиха тъкмо преди да излезе по пистата на шоуто на дизайнера Марк Джейкъбс по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2019 година

3. Бионсе на Оскарите през 2005 г

 Когато Бионсе се показа на премиите “Оскар ” през 2005 година, по време на промяна на костюма, една от обувките й се заплете в роклята й и тя трябваше да балансира, като застане на една пета, като пръстът на другия (бос) крайник допира пода.

4. Приянка Чопра на аления килим на филмовия фестивал в Кан през 2019 г

Минути преди Приянка Чопра трябваше да мине по аления килим на филмовия фестивал в Кан през 2019 година, ципът на роклята й се счупи.

5. Майли Сайръс по време на специфичното новогодишно празненство на Майли по NBC

След като Майли Сайръс извърши няколко песни онлайн, горната част на костюма й се скъса тъкмо в средата на осъществяването. Певицата просто се обърна, съблече се, продължи да пее, изчезна от публиката, а по-късно се върна с червен блейзър и продължи шоуто.

6. Кайли Дженър на Met Gala през 2018 г

Роклята, която Кайли Дженър носеше на Met Gala за 2018 година, се раздра, до момента в който я носеше малко преди да замине за събитието. Затова нейният екип трябваше незабавно да го оправи и да зашие цип.

7. Зендая на премиерата на “Spider-Man: No Way Home ”

Когато Зендая трябваше да поправя роклята си на премиерата на Spider-Man: No Way Home, нейният сътрудник Том Холанд се държеше като същински благородник, покривайки момичето от камерите.

8. Марго Роби на европейската премиера на “Тарзан ”

През 2016 година, на аления килим на европейската премиера на Тарзан, актрисата Марго Роби помоли сътрудника си Александър Скарсгард да й помогне да се оправи с гръмотевица на гърба си.

9. Кейти Пери на Оскарите 2017

След Оскарите през 2017 година множеството звезди се събраха на празнично празненство, проведено от Vanity Fair.

Изпадали ли сте в миналото в неуместна обстановка поради неразбория в облеклата си или може би сте помогнали на някой да се оправи с сходен проблем? Разкажете ни за това.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР