Всяко пътешествие има свое начало и край. Пътят беше дълъг

...
Всяко пътешествие има свое начало и край. Пътят беше дълъг
Коментари Харесай

Финалът на Ергенът: Евгени избра своето момиче

Всяко странствуване има свое начало и край. Пътят беше дълъг и посипан с доста разнообразни страсти и във втория сезон на най-романтичното реалити у нас " Ергенът ". И ето, че след толкоз месеци пристигна време момчето да избере своето момиче.

Ергенът Евгени взе своето решение след много съмнение. Валерия!

За да се срещнат с претендентките и да дадат съвет на сина си, в имението дойдоха родителите на Евгени – Светла и Танко, които имаха опцията да поговорят уединено с Валерия и Елена.

На специфична Церемония той се срещна и с двете финалистки – Елена и Валерия, като едната, за жал, чу думи на разлъка, а другата – пояснение в обич и публично предложение за брак.

„ Днес е денят, в който всичко ще се промени. Чувствам се доста разчувствуван, припрян, само че в същото време обезпокоен “, не скри страстта си пианистът на метри от финала на любовното премеждие.

Минути преди финала на първия сезон на " Ергенът "  Евгени: " Намерих момиче, с което мога да бленувам, да споделям. Да и покажа какъв брой доста значи за мен... Нямам самообладание! ".

Малко преди да направи най-важния избор в живота си, той описа повече за терзанията си. " Убива ме мисълта, че би трябвало да кажа довиждане на една от тези прелестни дами! Трябва да отблъсна момиче, за което в действителност ме е грижа! "

Първа при него пристигна Елена... " Ти си съвършената жена, просто не съм сигурен, че си съвършената жена за мен ", сподели Евгени на Елена, след което стана ясно, че избраницата не е тя...

" Здравей, Валерия!... Какво да те върша, ти си огромна пакост, разбрах го още сега в който те срещнах. Ние сме безусловно и наъно разнообразни... Мисля, че доста съм загазил, тъй като съм същински влюбен в теб! Вече мога да призная!... Валерия, обичам те! Надявам се да бъдеш моя и да станеш моя жена! Кажи " Да "! 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР