“Всяко едно действие, всяко едно законодателно предложение трябва да бъде

...
“Всяко едно действие, всяко едно законодателно предложение трябва да бъде
Коментари Харесай

Стефан Янев за охраната на границата: Този проблем не е решен от нито един министър

Всяко едно деяние , всяко едно законодателно предложение би трябвало да бъде съобразено с комплексността на казуса. Мигрантският проблем не е от през вчерашния ден и ние сме за стабилно и сложно решение на този проблем. Трябва да се спре охранителната активност по границата от командировани от Министерство на вътрешните работи ”. Това съобщи Стефан Янев от " Български напредък " в коридорите на Народното събрание.

Янев посочи, че е поискано и чуване и на вътрешния министър за разбор по отношение на активността на Министерството, само че би трябвало да има и сложна мярка, която да реши казуса със състава на гранична полиция.

“Този проблем не е решен от нито един министър, а и до този миг тази активност се извършва от командировани чиновници. И във връзка с ограниченията за справяне с защитата по границите, и по повод последващото гонене и ограничение на трафиканството са свързани с комплекс от ограничения, които би трябвало да бъдат прегледани ”, посочи още Янев.

Относно изказването на Политическа партия и Демократична България, че с вторият мандат ще се опитат да създадат кабинет на малцинството, Янев съобщи, че преди присъединяване на " Български напредък " в бъдещо държавно управление, би трябвало да има разговор за проекти и цели както по законодателната, по този начин и по бъдещата изпълнителна власт.

“В последна сметка значимото е, че диалог в Народното събрание има. Твърденията, че липсва разговор и че партиите в Народното събрание нищо не вършат, е несериозно. Има диалог, въпросът е дали той ще бъде сполучлив. От позиция на публичното мнение на всеки му се желае резултатите да бъдат по-ярки и по-видими в този момент, само че все още не са ", добави Янев.

Относно желаната оставка от страна на Демократична България към служебния вътрешен министър, Янев посочи, че оставки на служебни министри се одобряват посредством съставянето на кабинет, накъдето и би трябвало да бъдат ориентирани напъните на партиите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР