Всяко блюдо от вкусната фиеста ще бъде поднесено в акомпанимента

...
Всяко блюдо от вкусната фиеста ще бъде поднесено в акомпанимента
Коментари Харесай

Вижте изкушаващото меню за гостите на концерт Златните години на джаза

Всяко ястие от вкусната фиеста ще бъде поднесено в съпровода на виновност на Katarzyna Estate

На 23 август феновете на джаз музиката ще имат опция да се потопят в един друг концерт в Бургас. Той ще бъде в по-тесен кръг, за защита аудитория и ще бъде поднесен в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието Let`s Get PRIM: Златните години на джаза ще започва в 19:30 часа и е с куверт. Добре пристигнали са всички, които обичат класния джаз - или пък желаят да се срещнат с тази магична музика в осъществяване на едни от най-хубавите реализатори у нас.

Вечерта ще включва освен трогателен джаз. Ще има и тристепенно вкусно меню, дело на началник Ивелин Кръстев. То ще добави преживяванията и удоволствията за всички сетива, които специфичното събитие от идея Let`s Get PRIM предлага. Кулинарните изкушения ще бъдат допълнени с класни виновност, общително предоставени от колегата на специфичната вечер Katarzyna Estate.

Гранд Хотел и СПА Приморец ще приветства гостите си за Let`s Get PRIM: Златните години на джаза с уелкъм дринк, включващ превъзходните розе Контемплейшън и пенливо вино брут на Katarzyna Estate. Салатата " Запечен октопод ", която е първо ядене на вечерта, ще бъде акомпанирана с розе или совиньон блан Контмплейшън. Основното е класическо свинско бон филе с аспержи и печен френски сос, което ще си партнира с Контемплейшън мерло & малбек. Десертът е тирамису по истинска италианска рецепта, чийто усет ще бъде изтънчено емфатичен от пенест брут.

Katarzyna Estate предлага палитра виновност, спечелили сърцата на многочислени фенове на напитката на боговете по света. От 2015г. избата залага и на биодинамичното винопроизводство, основано на цикличното земеделие. При него, виното е оптимално достоверно, защото при производството му сулфитите и химическите субстанции - танини, оцветители, ензими, консерванти, киселини, захари, филтриращи сътрудници и други - са сведени до най-малко. Полученото натурално вино е несъмнено друго и особено от тези, при които индивидът е имал по-осезаема интервенция. Био лозето на Katarzyna Estate заема повърхност от 850 дка в с. Белица, Източни Родопи. Включва сортовете Мерло, Каберне Совиньон, Сира, Каберне Фран, Малбек, Карменер. Освен био виновност - Мерло&сира и розе  и серия " Callisto ", Katarzyna Estate предлага и богата палитра " по-стандартни " изкушения. Те се създават от 7500 дка лични масиви, ситуирани в най-хубавите лозарски райони на България. Производството е с преобладаващо ръчен труд, а отлежаването - във френски дъбови бъчви. За последните 10 години, виновността на Katarzyna Estate са спечелили над 300 оценки на едни от най-престижните интернационалните състезания за лозарство и винарство.

Отлично вино, превъзходна храна и класен, магичен джаз: това чака гостите на Let’s Get PRIM: Златните години на джаза. Музикантите, част от плана са Марина Господинова, Милен Кукошаров, Димитър Карамфилов и Атанас Попов, със специфичното присъединяване на Мишо Йосифов. Те ще изпълнят най-популярните песни на най-големите в джаза: Ела Фицджералд, Луис Армстронг, Франк  Синатра, Били Холидей, Тони Бенет, Нина Симон, Нат " Кинг “ Кол, Ета Джеймс, Рей Чарлз.

     

                                       Цена на куверт: 69.00 лв. на човек.

За повече информация и резервации:

                              +359 877 850 001 | [email protected] РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Любопитни вести: Теодор Салпаров и доктор Стилянова демонстрираха бебето си20:00 / 14.08.2018 Красива полицайка от Враца пръска екраните и панелите на последо...13:43 / 14.08.2018 Най-дебелият българин е здрав като камък: От медикаментите пия единствено...11:21 / 14.08.2018 Днес е призрачен ден за една зодия08:37 / 14.08.2018 Владо Карамазов със 120 000 лв. хонорар за присъединяване в два сериала...16:55 / 13.08.2018 Солтарийски предизвести половинката си да спре с палавите фотоси15:42 / 13.08.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [7] Новини от през вчерашния ден [37] « Август 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Жабарникът на пъпа на Бургас може да стене хубав площад14:19 / 13.08.2018 Криминално проявени изроди простреляха пухкавото кучен
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР