Всяка зодия обича различно от другата. Някои са страстни, а

...
Всяка зодия обича различно от другата. Някои са страстни, а
Коментари Харесай

Как обича всяка една от 12-те зодии?

Всяка зодия обича друго от другата. Някои са буйни, а други напряко ледници. Вижте по какъв начин обича вашият обичан: Овен
Представителите на този зодиакален знак постоянно желаят да бъдат номер едно, те са директни и упорити и могат да реализират задачите си, в случай че си наумят да завоюват някого, само че откакто завладеят избраника, по-голяма част от тях… се отегчават и се втурват да търсят различен! Затова за тези пионери в обществото, които си проправят път през всевъзможни компликации, главното в областта на възприятията е да получават многообразие, да бъдат подтиквани с нови и нови преживявания от своята половинка. Затова не си позволявайте да се отпуснете и да почивате на остарели лаври! Непрестанно им признавайте, че те са номер едно във всичко. Ключът към тяхното сърце е да бъдете изобретателни и те ще ви се отблагодарят със буйни усеща, доста безредици и незабравими мигове.

Телец
Телците са очарователни, когато са заобиколени от хора и умеят да проведат другарска сказка с всеки, без значение от обществения му статут, специалност или ползи. Те предават успокоение и сигурност на близките и постоянно намират тематика за диалог. Не обичат измененията и преследват задачите си, колкото и време да им отнеме. Затова, в случай че Телец се влюби във вас, а вие се колебаете дали го харесвате или не, то съвсем несъмнено е, че той ще ви накара да се влюбите в него. Телецът умее да обкръжава с внимание обичания човек, експерт е по сантиментални жестове и ще се бори за вас, до момента в който ви завоюва. И по-късно ще продължи да ви обича по същия метод. Той се ужасява от разделите. За него фамилията е всичко. Отговорен и постоянен е. Като земен знак, той обръща огромно внимание на секса, като наложителен детайл от една пълноценна връзка.

Близнаци
Близнаците умеят да накарат останалите да повярват, че не се ангажират с усеща. За тях обменът на информация е от главно значение. Често ги упрекваме, че са повърхностни, отчуждени и прекомерно непостоянни. Но какво ли в действителност усещат като непрекъснато трансформират гледната си точка, преглеждат всеки въпрос от разнообразни страни, търсят още и още, нови и разнообразни познати. Те обожават да беседват, да влизат в разнообразни функции, да се майтапят, и в тази непрестанна връзка, не демонстрират възприятията си, тъй като считат, че това… не е належащо. Затова в случай че си влюбен в Близнаци, би трябвало да намериш метод да го накараш да изрази възприятията си, би трябвало да му заявиш ясно, че за теб е значимо да знаеш какво усеща. А другояче, с цел да е сполучлива една любовна връзка с Близнаци, главното е да имате общи тематики за диалог и на колегата Близнак да му е забавно да беседва с вас. И се надявайте да не открие някой различен, с който да му е по-интересно!

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества Рак
Съжителството с един Рак е по едно и също време „ прелестно и изтощително “, тъй като той постоянно сменя настроенията си и умее да накарат колегата си в един момент да го обожава, а в идващия да е отпаднал до гибел от неговите прищявки и условия. Подвластни на лунната сила, Раците схващат най-пълно смисъла на думите „ майка “ и „ семейство “. За тях корените, произхода, родното място са от извънредно значение. Те жадуват да се усещат сигурни и обичани. За тях главно в любовта е да бъдат едно цяло с обичания човек, даже и с цената на… цялостното отнемане. Затова в случай че имате до себе си сътрудник Рак, ще бъдете обгрижени с цялото належащо внимание и ще се чувствате обичани и ценени. Но пожелаете ли малко независимост и самостоятелност, очаквайте безусловно недоумение от половинката. Ще ви бъде извънредно мъчно да я убедите, че от време на време би трябвало да сте разграничени, пък било то и за час-два, с цел да отидете на бира с другари или на женско празненство.

Лъв
Лъвовете обичат да се усещат самодостатъчни, като по едно и също време с това са общителни, властни и прочувствени, изключително, когато смятат, че е нужно да блеснат пред близките. А това се случва много постоянно. Тъй като животът не постоянно им предлага този искра и светлини на прожектори, за които мечтаят непрекъснато, то Лъвовете си основават сами такава конюнктура. При тях всичко постоянно е грандиозно, неповторимо, извънредно забавно. Затова, с цел да бъде сполучлива връзката Ви с Лъв, би трябвало да го карате да се усеща единствен, да му показвате, че оценявате всичко, което прави. Отдавайте му значимото внимание като за цар на животните и даже лекичко го ласкайте. Разбира се, умерено и с такт, Лъвът не е малоумен. Ако той е коронованият държател, а Вие, преклонен и признателен поданник, Лъвът ще бъде великодушен и любвеобвилен за доста време напред.

Дева
На тези анализатори на Зодиака им костват неимоверни старания да изразят своите усеща, тъй като логическото им мислене не разрешава да се отдадат на романтика. Те сами се подлагат на автоцензура и стопират всеки ентусиазъм и изява на деликатност. Тези персони, които са взискателни, практични и перфекционисти, са доста твърди по природа и постоянно не знаят по какъв начин да ти кажат, че те обичат, било тъй като към този момент ти го демонстрират (а думите не са по този начин значими като действията), било защото… към този момент са ти го споделили един път. И макар че, почтено казано са сухари, те компенсират неромантичното си държание с ежедневна угриженост за вас. Покажете им, въпреки всичко, че думите са изпълнени с сила, че не са единствено съответен знак на означавания обект, индивид или нереално разбиране, и че отвреме в точния момент любовта би трябвало да се декларира и да се търсят и претърпяват нюансите в изреченото.

Везни
Везните са най-милите и нежни представители на зодиака. Те се отнасят с огромно внимание и показват мощна обвързаност към приятелите и познатите си. Чаровни, възпитани и рационални, те не обичат споровете и вършат всичко допустимо, с цел да избегнат разногласията с околните си хора. Общуването е доста значимо за тях, по тази причина при липса на единодушие сред сътрудници, един от които е Везни, вероятността да се прибегне до обсъждане на въпроса е съвсем 100 %. Ако обичате да разсъждавате върху приликите и разликите с колегата си, не понасяте разправиите, обичате романтиката, цените лоялността и скрито се надявате половинката ви да се вслушва съвсем постоянно във вашите хрумвания и да следва вашия път, то можете да се огледате за представител на зодия Везни. Но в случай че не получавате съответни, а уклончиви отговори, виждате по какъв начин другият заобикаля да се изправи пред нетърпящ решение въпрос, то… май ще би трябвало да се примирите и да продължите с разискването.

Скорпион
Това е зодиакалният знак, който в действителност умее да изпитва усеща. И то най-дълбоки, мощни, постоянно крайни, всепоглъщащи и помитащи всевъзможни трудности. Чувства, издържащи инспекцията на времето и даже задълбочаващи се с годините. Защото Скорпионът не не помни нито положителното, нито неприятното, нито романтиката, нито униженията. Ако сте с него, защото сте спечелили любовта му след безбройните тествания, на които сте били подложени, ще почувствате цялата му обич, във всичките и вероятни измерения. Желете ли да разберете какво значи думата обич, можете да започнете връзка с представител на зодия Скорпион, само че единствено в случай че сте сигурни, че желаете той да е сътрудникът на живота Ви. Защото в случай че се опитате да загърбите възприятията му и да си отидете, отмъщението му ще Ви открие, където и да сте. И ще Ви се желае в никакъв случай да не сте го познавали…

Стрелец
Тези симпатични, занимателни, витални и радостни хора умеят да предават на близките положителното си въодушевление и позитивизма си. Те са доброжелателни, идеалисти, склонни са да харесват целия свят и считат, че и близките са по този начин открити и благоразположени. Обожават приключенията, откритията, проучването на непознатото. Ако сте съгласни дружно с тях да се впуснете в търсене на нови хоризонти, да пътувате наоколо и далеко, то взаимоотношенията със Стрелеца ще Ви харесат. Но дружно с това ще би трябвало да приемете тяхната безспорна самостоятелност и да не се пробвате да им налагате никакви ограничавания, тъй като по този начин единствено ще ги отдалечите от себе си. А в случай че Ви се коства уморително да живеете, преследвайки интелектуални и метафизичен решения на от време на време нереални проблеми, то сходна връзка не е за вас. Или в случай че Стрелецът усети, че не откликвате на ентусиазма му, ще се почувства непотребен и… ще си отиде. Съществуват толкоз доста хора, които имат потребност бъдат вдъхновявани!

Козирог
Не можете да си визиите, какъв брой старания му костват на Козирога да се отдаде на усеща, в случай че Вие също не сте Козирог. Само тогава можете да разберете по какъв начин рационализма, дисциплината, практичността, обективността му пречат да се отдаде на усеща. Каже ли Ви представител на зодията Козирог, че Ви обича, можете да бъдете безусловно сигурни, че в действителност е по този начин, тъй като той е премислил най-малко стотина пъти, преди да изрече тези думи. За да задържите един Козирог до себе си, той би трябвало да усеща, че се грижите за него, да се почувства сигурен до Вас, да знае, че се борите един до друг с него. Покажете на Козирозите честност и непоклатимост и те няма да рискуват да се впуснат в нова връзка. Не им е в характера, а и нямат по кое време да покоряват нов сътрудник, защото имат толкоз доста работа за извършване, че от време на време даже не им остава време да извърнат внимание на обичания човек.

Водолей
Те са най-нестандартните представители на зодиака. Екстравагантни, изразителни, самостоятелни и изобретателни те не могат да бъдат елементарно забравени и умеят да вършат усещане, където се появят. Желят да бъдат другари на всички и това от време на време им пречи да концентрират вниманието си върху един човек, когато се намират в по-голяма компания и да бъдат разбрани неправилно, че флиртуват с всички наред. А те просто желаят всички да се усещат като вкъщи си и да си прекарват прелестно. Обичат да опитват, да търсят, да задълбочават познанията си в обичаните си тематики. Ако им давате независимост и не ги притискате или ревнувате, те ще пожелят да бъдат с вас… даже и вечно, стига да сте задоволително мощни да имате до себе си сътрудник, искащ да промени света и включвайки Ви от време на време и Вас в неговите проекти за революции.

Риби
Те са най-сензитивната зодия, интуитивни са и най-силно ценящи всевъзможни прояви на усеща. Едно прошепнато „ обичам те “, харизано цвете, книга, едно позвъняване и те са на седмото небе от благополучие и няма да се нуждаят от нищо друго. Нежни, благи и деликатни, стараещи се да не наранят ничии усеща, поставящи се на мястото на другия, Рибите са състрадателни и ще въздишат дружно с вас. Любвеобвилни са и считат, че в случай че демонстрират на индивида против тях, че го обичат това е задоволително, с цел да се развива връзката им хармонично. Не изпитват нужда да работят, поддръжката и силата на възприятията им може да реалокира планини, най-малко по този начин си мислят. Но наложи ли се работят, се изплъзват от всевъзможни отговорности. А в случай че инцидентно открият, че обичаният човек има и недостатъци… то любовта им претърпява провал, усещат се предадени и се втурват да търсят нова обич, този път идеалната.

Източник: obichana.com

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР