Всяка вредна храна или напитка - любимото ни кафе, газираната

...
Всяка вредна храна или напитка - любимото ни кафе, газираната
Коментари Харесай

Заместител има всяка вредна храна. Ето така

Всяка нездравословна храна или напитка - обичаното ни кафе, газираната напитка, сладкиша с доста калории, има своя потребен сурогат.

Можем да намерим здравословен сурогат на всичко и отново да запазим положителното си въодушевление, без да усещаме неналичието и лишението.

Как да сменяем кафето, като зависимостта е освен на психическа основа, само че и съставките му също провокират физическа взаимозависимост. Подходящ сурогат може да бъде изцеденият лимон заран, който тонизира тялото и ни разсънва дейно.

Ако комбинираме с леки извършения, даже няма да ни остане време да помислим за утринното кафе. А когато пристигна след обяд и още веднъж се почувстваме изтощени, можем да изпием един охладен айран с по-малко сол, по-добре домашно подготвен, и още веднъж бързо ще се освежим.

Газираните питиета са доста изкушаващи, само че и нездравословни за положителното ни здраве и външен тип. Решението е вода с изцедени няколко капки лимон - има усет, дава сила, основава позитивна страст. Натуралните сокове от кутия също не са целесъобразни, най-добре е да си създадем прясно изцедени сокове или да си хапваме плодове.

Ако се замислим какво най-вече обичаме да ядем и в случай че се окаже, че от него се пълнее, макар че ни е вкусно, след това ни кара да се усещаме зле. Тогава можем да изпием огромна чаша вода преди хранене. Този малак трик няма да ни разреши да преядем и ще понижи признатото количество храна. Тоест заместваме храната с вода, само че незабелязано.

Пастите, тортите и вафлите може да сменяем с черен шоколад с ядки или изсушени плодове.

Когато просто ни се желае да си похапнем нещо, можем да си наложим да вършим физически извършения, с цел да се разсеем. Тялото се тонизира и когато резултатът стане забележим, ще разберем за какво е значимо да сменяем нездравословното със здравословно.

Постепенно с времето здравословното хранене ще ни стане метод на живот. Тогава няма да го усещаме като липса или лишаване, а нездравословната храна може да е премия от време на време - когато вие решите, че можете да си позволите след дълга подготовка или огромен персонален триумф.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР