Всяка седмица във вторник лидерите на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, заедно

...
Всяка седмица във вторник лидерите на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, заедно
Коментари Харесай

Петков: Всяка седмица лидерите на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се срещаме

Всяка седмица във вторник водачите на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, дружно с премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, ще се срещат, с цел да разискват въпросите от Народното събрание и „ други значими тематики от деня ”. Това разгласи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков след лидерската среща в Народното събрание, съобщи.

„ Ако имаме регулярна връзка, шансът да излезем отвън контрола на обстановката е доста по-малък. Надяваме се да съберем връзката, тъй че двете групи да се движат по-ясно, по-точно и с ясни решения, които са положителни за България ”, разясни Петков.

Атанас Атанасов акцентира, че общото ръководство продължава, като е основан механизъм за обща работа.Лидерската среща в Народното събрание продължи повече от два часа. В нея участваха всички водачи на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, министър председателят Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел. След нея не стана ясно дали ще се подпише съглашение, с което ръководството на страната да продължи безпроблемно.

От ГЕРБ не престават да упрекват ПП-ДБ поради назначения във властта, а вторите в Народното събрание недоволстват от това, че ГЕРБ намират плаващи болшинства в пробутване на техни закони. Повечето от участниците в лидерската среща не застанаха да приказват пред медиите след края ѝ и излязоха през страничния вход на Народното събрание. Междувременно стана ясно, че от ПП-ДБ ще повдигнат собствен претендент за началник на Българска народна банка. От своя страна от ГЕРБ упорстват Димитър Радев да остане на поста.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР