Всяка публична проява на Кейт Мидълтън предизвиква фурор сред британците.

...
Всяка публична проява на Кейт Мидълтън предизвиква фурор сред британците.
Коментари Харесай

Тайната на Кейт Мидълтън за безупречна фигура

Всяка обществена демонстрация на Кейт Мидълтън провокира възторг измежду британците. Херцогинята постоянно наподобява здрава и красива, а милиони дами от целия свят си задават един и същи въпрос - по какъв начин съумява да го реализира. За 11 години брак Катрин подари брачна половинка си принц Уилям с три деца, като и след трите бременности съумя доста бързо да се върне във форма, отбелязва jenata.blitz.bg.

На положителните гени ли се дължи това? Или на здравословното ѝ хранене? А може би навикът ѝ да спортува от дете е " отговорен " за съвършените ѝ форми?

Диетолозите от портала за здравословен метод на живот BarBend сложиха завършек на мистерията, разкривайки за какво херцогинята продължава да се радва на стройна фигура.

По думите на експертите, Мидълтън е огромен почитател на овесените ядки и избира да ги хапва на закуска, написа Express.co.uk.

" За да поддържа фигурата си в съвършено положение, Кейт съчетава питателна и здравословна храна с непрекъснат подготвителен режим, който се състои от планк и тичане ", означават те и прибавят, че заран херцогинята пие и смутита от зеле, спирулина, матча, спанак, салата " Ромен " и боровинки.

На обяд брачната половинка на принц Уилям залага на салати от любеница, към които прибавя авокадо, лук, краставица и сирене фета. " Това е съвършената композиция от сладко и солено ", споделят специалистите.

По думите им, за вечеря Мидълтън си разрешава и пиле, пица, паста или суши, без да прекалява с количеството.

Освен всичко друго, диетата на кралската персона включва сурови плодове и зеленчуци, в това число годжи бери и маслини. Понякога херцогинята употребява оризов пудинг за десерт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР