Всяка пролет започваме нетърпеливо да отброяваме дните до момента, когато

...
Всяка пролет започваме нетърпеливо да отброяваме дните до момента, когато
Коментари Харесай

Готова съм за лятото и вече знам с какво няма да се разделя

Всяка пролет започваме нетърпеливо да отброяваме дните досега, когато ще наградим краката си със сандали, когато ефирни рокли ще галят кожата ни, когато ще замръкваме щастливи отвън дома и животът ни ще бъде по-безгрижен. Тази пролет, мисля, че всички сме доста по-нетърпеливи от други години и душите ни жадуват малко отмора след нелеката зима на продължаваща пандемия.

Аз обаче съм подготвена освен в мислите си! Имам проект.

В спалнята ми, зад вратата към този момент бодро изправен е застанал куфарът ми и чака своя момент. Лятото е сезонът на куфарите. Тогава те се разсънват от дълъг сън и още веднъж се усещат потребни. А през последната година милиони куфари останаха тъжни и самотни. Така че взех решение да кажа на моя, че е време да се подготвя за… море.



Следващата стъпка в моя лист за подготовка на летния сезон са облеклата. През последния уикенд бях заета да направя проверка на нещата, които са ми отеснели, на нещата, които някак не пасват на стила ми към този момент, и на нещата, които кой знае за какво не съм докосвала от дълго време.

Вече знам и че тази година на плажа с изключение на с загар ще мога да се похваля и с идея. Защото съм си избрала забрадка, която е от 100% рециклирани пластмасови бутилки . И до момента в който някои пият напитките си в такива, аз предостатъчно ще си лежа на новата облага. Не вярвате? 

Неотдавна се срещнах с британската марка  и към този момент съм тотално влюбена! Първо ме сграбчиха свежите им цветове – та нали животът е къс и би трябвало да си сътворяваме наслада по всевъзможен метод. Принтовете са толкоз свежи и юношески, че си споделих, „ желая ”. Есенцията също е значима, а тук тя е смислена.

Страст към пътешествия и грижа за околната среда + щипка наслада от живота – това е формулата на  . Марката предлага кърпи за дома, спорт и плаж, тюрбани за коса, многократни гъби за разчистване на лицето, пончо, а за половинката ми има истински мъжки къси панталони. А са по-добри от други по ред аргументи:

Супер компактни и леки са, съхнат 3 пъти по-бързо, меки са и попиват чудесно



Помъдряващият в мен човек от година на година все по-често търси артикули, които няма да са в тежест на планетата, а тъкмо противоположното. В света на бързата мода  Dock&Bay се пробват да създадат дребни крачки към едно по-устойчиво бъдеще и това ужасно доста ми харесва. Развиват и благотворителна активност, създавайки специфични модели кърпи, като част от приходите отиват в поддръжка на природозащитни организации.

Партнират си с WDC (World Dolphin Conversation), които работят в отбрана на китовете и делфините, ONЕTREEPLANTED, които засаждат дървета и цветя, а от тази година и с WWF, които се борят за оцеляването на пандите и гепардите.



На мен не ми трябват повече аргументи да избера тези техните артикули за моето лято. Защото обичам да ми е леко освен на тялото, само че и на мозъка и сърцето.

А вие имате ли проект? 

С поддръжката на официален вносител на    за България

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР