Всяка песен, която прави Ариана Гранде в последно време, става

...
Всяка песен, която прави Ариана Гранде в последно време, става
Коментари Харесай

Огромният гаф на Ариана Гранде: Певицата си татуира нещо, но какво значи то?

Всяка ария, която прави Ариана Гранде напоследък, става шлагер. 7 Rings, последната й, е безспорното доказателство за това. Парчето катери всеки връх на всяка ранглиста. 

Явно впечатлена от триумфа на 7 Rings певицата реши да си татуира името на парчето на ръката си, само че на японски, в каквато стилистика е и клипът на песента.

Тя небрежно се похвали в обществените мрежи, само че... се оказа, че не си е татуирала тъкмо това, което си е мислила. 

 arianagrande/Instagram

Вместо 7 Rings на японски е изписано наименованието на тип малко японско барбекю. Е, несъмнено, никой не прояви състрадателност към певицата и бъзиците заваляха.

Някои си спомниха за манията по китайските знаци и по какъв начин някои ги татуираха с писмени знаци, значещи случайни специалитети на китайски ресторант. 

Ариана Гранде реши, че най-добре е да каже, че не е издържала на болката и следва да си татуира още един знак, който ще оправи гафа.

Е, признакът е татуиран, само че бедата не стана по-малка! Нужните знаци бяха татуирани, само че... на неверното място. Вместо от горната страна, където явно няма място, са татуирани изпод. 

Така новият смисъл на татуировката на Ариана Гранде е " японско барбекю пръст " и прибавен знак на сърце.

Поуката е ясна - в случай че искаш татус на непознат език, или го владей, или ревизира това, което искаш да си татуираш на няколко места. Преди да си го татуираш.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР