Всяка неприятна ситуация си има положителни страни: На това ни

...
Всяка неприятна ситуация си има положителни страни: На това ни
Коментари Харесай

Изневяра за милиони: Звездите, написали мегахитове за неверните си бивши!

Всяка неприятна обстановка си има позитивни страни: На това ни учат звездите, написали хитови песни за погрешните си някогашни. В случая на тези артисти, разрушеното сърце се е трансформирало в мотив за интернационална популярност, разпродадени концерти и изкарването на милиони долари. Ето кои звезди са съумели да трансфорат болката в действие (или най-малко в премия “Грами ”!):

Оливия Родриго

Ако има някой, който може да ни научи по какъв начин се прави кариера от разрушено сърце, то това е Оливия Родриго. 18-годишната певица завладя всички музикални ранглисти това лято с дебютния си албум “Sour ” ( “Кисела ” – бел. прев.), в който пее за опустошените си след разлъка усеща. Ако се има вяра на слуховете, мотив за болката ѝ е артистът Джошуа Басет, с който тя си партнира в сериала “Училищен мюзикъл ”. Оливия и Джошуа излизат дружно за няколко месеца през 2020 година, а скоро по-късно той стартира връзка с певицата и актриса Сабрина Карпентър.

В песента си “traitor ” ( “предател ” – бел. прев.), Оливия упреква някогашния си, че е флиртувал с друго момиче, до момента в който е бил по отношение на нея, и заключава: “Може и да не си ми изневерил, само че въпреки всичко си изменник ”. В различен собствен шлагер – “driver’s license ” ( “шофьорска брошура ” – бел. прев.), певицата разяснява: “Вероятно си с това русо момиче/ което постоянно ме караше да се колебая ”. Мнозина спекулират, че “русото момиче ” е точно Сабрина, само че нито тя, нито Оливия и Джошуа са удостоверили или отхвърлили слуховете. 

Тейлър Суифт

Никой не знае по какъв начин се отмъщава на погрешно гадже с музика по-добре от Тейлър Суифт. Певицата е написала безчет шлагери за разделите си, а албумите ѝ са нещо като всекидневен саундтрак за превъзмогването на кофти някогашни. През 2010 излиза песента ѝ “Better Than Revenge ” ( “По-добре от възмездие ” – бел. прев.), която съгласно слуховете е отдадена на раздялата ѝ с Джо Джонас след аферата му с актрисата Камила Бел.

В нея, Тейлър жигосва Камила за това, че (предполагаемо) е съблазнила Джо, и пее: “Тя ми го лиши преди да съумея да кажа ‘саботаж’ ”. Още по-режещ е припевът на шлагера, в който певицата отсича: “Тя актриса, само че е по-известна с осъществяванията си на матрака ”. Ауч! Напомнете ни да не ядосваме Тейлър.

ВИЖ ОЩЕ: Бившите ангели на Victoria's Secret, които жигосаха марката

Beyonce

Кралицата на R’n’B музиката Beyonce е образец за това по какъв начин можеш да обществено да заклеймиш лъжливия си брачен партньор, а по-късно... да си останеш женена за него? Отношенията сред нея и Джей Зи са по-сложни, в сравнение с можем да се престорим, че разбираме, само че е реалност, че през 2016 тя посвети целия си албум “Lemonade ” ( “Лимонада ” – бел. прев.) на изневерите му.

В песента си “Hold Up ” ( “Задръж ” – бел.прев.), Queen B пее: “Мога да усетя измамата в дъха ти ”. Самия Джей Зи наподобява признава за неприятното си държание в песента “Kill Jay Z ” ( “Убий Джей Зи ” – бел. прев.) от 2017, където рапира: “Извинявай, че постоянно се държа като коцкар ”. Не е ясно по какъв начин двамата са към момента дружно, само че очевидно нещата все някак им се получават...

Ед Шийрън

Друг музикант, който постоянно увековечава любовта си в песни, е Ед Шийрън. За всичките си сантиментални акустични балади, Ед има най-малко толкоз режещи поп части. Пример за това е шлагерът “Don’t ” ( “Недей ” – бел. прев.) от 2014, в който звездата споделя за момиче, изневерило му до момента в който той е в същата постройка. В песента, той пее: “Не е като и двамата да бяхме на турне/ бяхме отседнали на един и същи хотелски етаж ”.

Този текст накара мнозина да спекулират, че някогашната под въпрос е певицата Ели Голдинг, с която Ед излиза по това време. Самият той не споделя дали това е по този начин, само че удостоверява, че “историята в песента ‘Недей’ е 100% истина ”. Освен това, Ед наподобява не се колебае да изобличава кофти някогашни с музиката си: “Ако излизаш с музикант, бъди подготвен да чуеш песни за себе си, ” споделя той. “И в случай че прецакаш нещата, текстовете им няма да са по никакъв начин ласкави. ”

ВИЖ ОЩЕ: Най-влюбените БГ двойки: Звезди споделят тайните си за сполучлива връзка!

Адел

За разлика от по-голямата част от света, за Адел 2020 бе година на триумфа: Певицата се посвети на спорта и здравословното хранене, смъкна над 40 кг и като резултат си завоюва благосклонностите и възхищението на милиони хора. Да забележим звездата толкоз усмихната и процъфтяваща бе приятна изненада след десетките ѝ тъжни (пък било то прекрасни) любовни балади. Когато е едвам на 19, Адел написа песента “Cold Shoulder ” ( “Игнориране ” – бел. прев.), в която пее за бивше гадже, изоставило я поради друга:

“Всеки път, когато ме погледнеш, ми се ще да бях нея ”. За благополучие, през днешния ден певицата наподобява по-уверена от всеки път, макар, че неотдавна се разведе със брачна половинка си Саймън Конецки. Което пък на собствен ред демонстрира: Макар в любовта нещата не постоянно да се получават, постоянно можем да работим над себе си!

Изображение: https://www.instagram.com/oliviarodrigo, https://www.instagram.com/taylorswift/, https://www.instagram.com/beyonce 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР