Всяка надежда за бързо забогатяване от случайността и от късмета

...
Всяка надежда за бързо забогатяване от случайността и от късмета
Коментари Харесай

Бизнесменът Ивайло Пенчев: Всяка надежда за бързо забогатяване е пагубна


Всяка вяра за бързо замогване от случайността и от шанса е пагубна. Това сподели в предаването „ Тази събота” по bTV предприемачът Ивайло Пенчев.

По думите му е „ най-добре никой да не търка листчета и да не се надява на тото”.

Според него България наподобява по-добре от всеки път. Повече младежи се връщат от гурбет и от образование, уповавам се да се обърне трендът – повече хора да се връщат, в сравнение с отпътуват.

Животът в България става все по-добър за съвсем всички. В същото време към момента доста се краде в тази страна и има доста корупция.

Ако бях министър председател, щях да изкарам на ярко всички публични поръчки, съобщи още Ивайло Пенчев.

Балонът на биткойните ще се спука, предвижда предприемачът.

„ Аз към момента съм с душа на безпаричен човек, това е до живот. Човек, който е израснал в детството си безпаричен, по този начин си и остава. Не мисля, че това ще се промени”, призна той.

„ Аз не мога да се усетя богат, още си върша сметки, икономисвам, изгасям лампите у дома. Това една такава непрекъсната тревога, че това не ти се поставя, не може да си богат, несъмнено в някакъв миг ще станеш безпаричен. Това е положение на духа, което се образува в ранното детство, като си израсъл безпаричен, и след това и да го свръхкомпенсираш, като си купуваш ламборгинита и самолети, то не изчезва”, добави Ивайло Пенчев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР