Всяка майка обича детето си и иска най-доброто за него.

...
Всяка майка обича детето си и иска най-доброто за него.
Коментари Харесай

Кои са четирите зодиакални знака с най-лошите майки?

Всяка майка обича детето си и желае най-хубавото за него. Това не прави изключение, без значение за какъв вид семейство приказваме. Истината е, че на някои хора им е по-трудно да влязат в своята родителска роля и в самото начало нещата им са много нетипични и непознати. Именно по този начин стои въпросът с майчинските грижи на дамите от тези четири зодиакални знаци: 
Овен
 В какво е най-силна всяка ЗОДИЯ В какво е най-силна всяка ЗОДИЯ
Астролозите са сигурни, че всяка зодия има свои отличителни характерности. Кой и с какво е друг от другите зодии и къде...
Овните могат да бъдат едни от най-лошите майки в зодиака. Те са мощно прочувствени и реагиращи остро и бързо, което може да сплаши децата им и даже да ги накара да не им споделят, с цел да не получат реакция. Те могат да бъдат импулсивни, което може да обърка децата им и да скапе рутината. Овните може да чакат прекомерно доста от децата си, да бъдат прекомерно прецизни, диктаторски настроени и да се пробват да бъдат и майка и татко в фамилията. Те могат да се изнервят и палят бързо, само че да се карат на децата си, в случай че те го вършат. Овните също по този начин могат да бъдат игриви, обичливи и пазещи децата си.
Дева
Девите постоянно са мощно сериозни и педантични. Ако имат по-чувствително дете, това след време се натрупва и избухва. Девите са мрънкащи и перфекционисти, което, естествено, не е прелестно за децата към тях. Освен това, Девите имат необикновено високи условия и са склонни към меланхолия, което може да натъжи децата им. Девите са практични, земни и лоялни и децата им постоянно ще знаят, че могат да разчитат на тях.
Везни
 3-те най-ДВУЛИЧНИ зодии, от които да се пазите 3-те най-ДВУЛИЧНИ зодии, от които да се пазите
Двуличните зодии, от които би трябвало да се пазим. Това са 4-те зодии, които могат да ни забият нож в гърба, до момента в който ни се усмихват. Ето кои...
Майките Везни изискват от децата си да имат положителни маниери и обществени умения. Ако се може да ги трансфорат в тях, ще бъде най-добре. Сред хора Везните са очарователни, занимателни, благи, помагащи и дипломатични, до момента в който у дома с околните си се трансформират в арогантни, самовлюбени, изискващи, сериозни и постоянно недоволни диктатори. Тази голяма разлика може да подлуди децата им, както и фактът, че те търсят съвършенност, който не може да се доближи. Везните, съща по този начин са и любящи и занимателни майки.
Скорпион
Близките на Скорпионите може да са привикнали с честите им експлоадирания, само че те не са най-подходящото нещо за децата им. Скорпионите постоянно са толкоз прочувствени, че не могат да управляват сполучливо страстите си и си го изкарват на тези, на които могат. Освен това, са злопаметни, манипулативни и твърдоглави. Те изискват да знаят всичко за децата им, а те да се съвършени и негрешими. Когато Скорпионите съумеят да прогресират и пораснат, те са мощно защитнически майки, за които децата са всичко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР