Всяка има характерни черти и свойства. Ако сте Овен, Стрелец

...
Всяка има характерни черти и свойства. Ако сте Овен, Стрелец
Коментари Харесай

Шест истини за Огнените знаци – Лъв, Овен, Стрелец

 8359810befa8

Всяка има присъщи черти и свойства. Ако сте Овен, Стрелец или Лъв, вие сте човек, който се намира под въздействието на елемента  Огън. Вие сте мощен и буен човек. Вие сте душата на компанията. Хората или ви обичат или ви ненавиждат. Други ви назовават ​​импулсивни, подготвени да работят.

Не сте склонни да се предавате. Животът с вас е постоянно премеждие. С вас е невероятно да се скучае.

1. Трудно се разбирате с другите хора

Както към този момент отбелязахме, вие сте някой, който или обичат, или ненавиждат. Имате мощна природа. Поради вашата мощна персона, постоянно имате спорове и недоразумения с другите. Особено сложни взаимоотношения и спорове  можете да имате с Телец, Козирог или Рак. Въпреки че не всички знаци са съвместими с вас, има доста, които ще ви се възхищават.

   2321

Що се отнася до фамилията, вие сте отдадени на него. Ако някой е срещу ваш родственик, той е срещу вас. Вашите близки постоянно могат да разчитат на вас. Обичате да прекарвате време със фамилията си.

5. Често не завършвате това, което към този момент сте почнали

Харесвате измененията. Дори в случай че започнете да вършиме нещо с наслада и възторг, бързо ви омръзва и се посвещавате на нова специалност. И не тъй като не можете да постигнете триумф, просто търсите нови усещания.

6. Вие сте доста уверени в себе си

Мислите, че си постоянно сте прави и всяка ваша концепция е добра. Вие сте доста уверени във вашите убеждения и хрумвания. Вие толкоз прочувствено ще защитавате своите мисли, че от време на време другите ще се опасяват да кажат, че грешите. Трудно   ви е да разберете, че всички имат недостатъци.

https://www.dazzling.news/a3100/7-truths-about-people-from-the-element-of-fire-leo-aries-and-sagittarius?page=6

Знаете ли къде се намира Матрицата на вашия живот?

 

Думата “матрица ” влезе лексикона  след появяването на паметния научно-фантастичен филм на братя Уашовски (сега – сестри Уашовски). Но би трябвало да се знае, че има и езотерично обучение, наречено Mатрица.  …

Цялата публикация

Неизвестните 12 знака на Зодиака

 

Смята се, че знаците на зодиака не са 12, а 13, в това число   Змиеносец, между  Скорпион и Стрелец. Някои астролози настояват, че те са  24: с изключение на нормалните за нас, има…

Цялата публикация

Петте урока, които гибелта преподава на всеки човек

 

Ние се опасяваме да мислим за гибелта, по тази причина сме привикнали да не засягаме този въпрос въобще. Опитвайки се да отхвърлен от себе си  сходни отрицателни мисли, хората придават по-голямо значение…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР