Всяка година в навечерието на 11 август – деня на

...
Всяка година в навечерието на 11 август – деня на
Коментари Харесай

Според Ванга 2022 г. ще е преломна за човечеството

Всяка година в навечерието на 11 август – деня на кончината на фамозната българска пророчица баба Ванга, която напусна този свят през 1996 година, в родния ѝ дом и на гроба ѝ се стичат стотици поклонници.

Много от хората, които са признателни за предсказанията на ясновидката посещават храма „ Св. Петка Българска “, издигнат в землището на с. Рупите, край гр. Петрич, където Ванга прекарва последните години от живота си и финансира построяването на храма, чиито фрески са дело на художника акад. Светлин Русев.

Тъй като храмът не е изпълнен по канона, общопризнат от православната ни черква, параклисът не е осветлен и по тази причина е именуван единствено "храм ", без да се прецизира на каква вяра.

Някои от доближените до Ванга настояват, че приживе тя е определила актуалната 2022 година като преломна за човечеството. Политическата конюнктура ще бъде обострена, твърдяла гадателката и казвала, че някои съюзи и договорености ще рухнат, само че на тяхно място ще се проявят нови, съобщи БНР.

Според нея тези хора, които намерят в себе си сили да не се отчайват и да се преборят с компликациите, ще съумеят да продължат напред.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР