Всяка година се произвеждат все по-нови перални машини. И макар

...
Всяка година се произвеждат все по-нови перални машини. И макар
Коментари Харесай

Топче алуминиево фолио прави чудеса в пералнята

Всяка година се създават все по-нови перални машини. И въпреки да е прелестно, че техниката се развива, в това число и битовата, като чели прането на облеклата си е лотария – някои петна остават, други се изпират. Ако пък мазните петна се изперат, то постоянно остават петна от препаратите за пране и омекотителите. Освен това, колкото и да скъпи омекотителите, няма гаранция, че облеклата няма да се наелектризират, написа actualno.com.

Решението за благополучие е доста елементарно и простичко – сложете алуминиево топче в пералнята . То ще понижи статичното електричество, само че и ще усили действието на препарата. Ето и другите цели на топките от алуминий:
Дават спомагателен машинален подтик върху нещата, които се мият. Това от своя страна обезпечава най-хубавия вероятен метод за изпиране на облеклата. Намаляват потребността от огромни количества прахуляк и омекотители. Това от своя страна се отразява удобно и на бюджета. Само с едно пазаруване вие можете да увеличите използването на опаковката с до 6 месеца. Не оставят петна върху облеклата, даже те да са мазни и упорити. Намаляват статичното електричество, което към този момент го споменахме. Това е по този начин, тъй като самото фолио способността да го отстрани, а то се появява съвсем постоянно, като пуснете пералнята. Помогнете на барабана, като сложите топчето и то го обезврежда. Фолиото е изцяло безвредно за пералнята и облеклата – то не се захваща и драска нещата към себе си, тъй че може да пуснете всичко, без да имате никакви терзания за тъканите си.
Хубаво е въпреки всичко да купувате облекла, които не са склонни към наелекризиране. Това се отнася изключително за огромните битови текстилни произведения, като чаршафи, калъфки, кърпи и други. Друга позитивна линия на фолиото е неговата досегаемост. Можете да го откриете във всеки магазин, евтино, Пък и всяка стопанка има фолио, защото се употребява за печива или пък пакетиране.

Една топка можете да употребявате до 6 месеца, което си е много икономично. При изработката на топките не пестете сили. Те би трябвало да са задоволително плътни, с цел да са устойчиви на механичното напрежение, което се образува в пералнята. За да ви е по-лесно използвайте тенис топки и върху тях наслагвайте пластове фолио. Когато стените стартират да изтъняват, това е знак, че фолиото би трябвало да се смени, т.е. сложете нов слой. Няма ограничаване в тъканите, към които можете да прибавите фолиевата топка. С нея можете да перете вълна, памук, коприна и така нататък Сложете единствено подобаващия препарат за пране, настройте градусите и действайте. Все отново, не препълвайте с облекла, с цел да може топчето да се движи свободно сред облеклата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР