Всяка година преди Коледа украсяваме елхата. Всеки сам избира в

...
Всяка година преди Коледа украсяваме елхата. Всеки сам избира в
Коментари Харесай

В какви цветове да украсим елхата, ако искаме да имаме пари и късмет

Всяка година преди Коледа украсяваме елхата. Всеки самичък избира в какви цветове да декорира дръвчето, съгласно личните си усети и желания. Има хора, които залагат на по-изчистена визия и такива, за които е значимо коледното дръвче да бъде отрупано с играчки и гирлянди в разнообразни цветове.

Според Фън Шуй има няколко правила, които човек би трябвало да съблюдава, в случай че желае елхата да му донесе пари и шанс при идната година. В днешната публикация ще разберете какви са те.
Какви цветове да изберем при накичване на елхата?
Ако желаете да имате доста пари през годината, добре е да заложите на златисти и сребристи играчки за елха. Техният брой не трябва да е доста огромен. Избирайте играчки със междинни размери, те не би трябвало да са нито прекомерно дребни, нито прекомерно огромни.

Към цялото това бижу може да добавите и някои и различен гирлянд за лукс, само че още веднъж не трябва да прекалявате. В случай, че желаете да подсилите процеса на замогване, можете да скриете банкнота или монета измежду клоните на дръвче.
Къде да сложим елхата, в случай че желаеме да притеглим благосъстояние и шанс
По традиция всяка година украсяваме коледно дръвче. Повечето избират изкуствена елха, тъй като не са последователи на всички тези иглички...

Хората, които желаят да имат повече шанс и откровено имат вяра, че елхата ще им го донесе, е добре да изберат по-ярки цветове при декорирането. Топките в наследник, жълт и червен цвят са съвършен избор. Колкото повече са те, толкоз по-късметлийска ще бъде новата година.

Освен цветовете на играчките и останалата част от декорацията, би трябвало деликатно да се премисли и мястото, където ще бъде сложено коледното дръвче. Ако разполагате с просторна всекидневна, най-добре го позиционирайте в центъра на стаята. Важно е до елхата да има достъп от всяка една страна.

Украсете коледната елха на драго сърце и се радвайте на приятната конюнктура, която сте съумели да създадете в дома си!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР