Всяка година очакваме календара на Pirelli със затаен дъх и

...
Всяка година очакваме календара на Pirelli със затаен дъх и
Коментари Харесай

В търсене на Жулиета с новия календар на Pirelli

Всяка година чакаме календара на Pirelli със спотаен мирис и в този за 2020 година фотографиите на изключителния ни карат да се усмихнем и натъжим по едно и също време. Толкова доста думи и страсти, запечатани в няколко фрагмента. Умее да споделя истории Роверси и този път ни сервира своето виждане за Жулиета от шекспировата пиеса.

Прави го посредством търсенето на онази Жулиета, която всяка от нас крие някъде в себе си, точно по тази причина и календарът е под надпис Looking for Juliet. Пред обектива му застават,, Индия Мур, Яра Шахиди, Клеър Фой, Миа Гот, Крис Лий, Розалия и личната му щерка Стела, с цел да разголят това, което сцената или екрана не им разрешава да създадат – да бъдат себе си.



„ Търсех чиста душа, някой, изпълнен с непорочност, само че комбинирана със мощ, хубост, деликатност и кураж. И ги открих в блясъка в очите, жестовете и думите на Ема и Яра, Индия и Миа и в усмивките и сълзите на Кристен и Клеър... и в гласовете на Крис и Розалия. В Стела е невинността. Във всяка жена има Жулиета и в никакъв случай няма да спра да я диря “, споделя Роверси.

За първи път календарът тази година е съпроводен и от 18-минутен филм, в който фотографът влиза в ролята на кино шеф, който интервюира кандидатките за ролята на Жулиета, които застават пред обектива му, разкривайки многостранния облик на героинята, употребявайки личните си.



Може би не е изненадващо, че фотосите са осъществени във, градът на най-романтичната героиня в литературата, само че и в Париж – не единствено тъй като той е най-романтичният град, само че е и мястото, където Роверси живее през последните 40 години.

А в този момент да надникнем за малко зад кулисите!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР