Всяка година на 8 март отбелязваме Международния ден на жената.

...
Всяка година на 8 март отбелязваме Международния ден на жената.
Коментари Харесай

Топ 3 подаръци за 8 март


Всяка година на 8 март означаваме Международния ден на дамата. Това е денят, в който демонстрираме на най-скъпите за нас дами какъв брой доста значат за нас. По традиция на този ден подаряваме дарове на своите половинки, майки и другите дами в живота ни. Ако към момента не сте купили нищо за тях, ето нашите 3 оферти за дарове, които носят стойност, здраве и тонус.

1. Карта за СПА, групови занимания и фитнес
-->
СПА релаксът е обичано превозване на свободното време за голяма част от дамите. Друга интензивност, която те практикуват на драго сърце, са груповите тренировки като зумба, национални танци, йога, канго джъмпс, пилатес и аеробика. Да не забравяме и че лятото е единствено след няколко месеца и в този момент е най-подходящото време да влезем в топ форма. Подаръкът, който комбинира всички тези услуги по най-хубав метод е карта за фитнес, групови занимания и СПА. Промоцията, от която може да се възползвате за най-хубава стойност, важи до 19.03 е от веригата Pulse – до 50% отстъпка от златно участие за всички дами. Кампанията важи за градовете София, Пловдив и Бургас. Повече информация може да разберете на място в клубовете от веригата или на телефон. Броят на промо картите е стеснен, по тази причина ви съветваме да побързате.

2. Процедура за лице и тяло

Друг подарък, с който може да зарадвате обичана жена, е процедура за релаксация и тонус за тялото. Масажен център Марина СПА дава опция до 12.03 да закупите балийски масаж в композиция с терапия за лице на промо цена 129 лева Може да се възползвате на място в обектите от веригата – бул. България 132 и ул. Резбарска 47, а повече за процедурите и информация за контакт може да разберете и на интернет адреса

3. СПА уикенд

Третото ни предложение включва красива природа, минерални басейни и разнообразие от кулинарни оферти. Зарадвайте специфична дама в своя живот със СПА уикенд за двама. Grand Hotel Therme отвори порти напълно скоро и бързо се трансформира в обичан избор за бягство от градската среда за хиляди българи. Той е превъзходна композиция от австрийски жанр, първокласно настаняване и интернационална кухня. Интересът към хотела е голям, по тази причина ще би трябвало да запазите авансово на номер

Любимите дами в нашия живот заслужават подарък, който да им донесе както изгода, по този начин и прелестен спомен, за който да се сещат с усмивка. Направете своя избор измежду нашите оферти или се възползвате от всички тях и сигурно ще донесете доста приятни страсти на скъпата за вас жена.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР