Всяка година идва с нови предизвикателства и постижения за представителите

...
Всяка година идва с нови предизвикателства и постижения за представителите
Коментари Харесай

Тези зодии ще срещнат любовта в Годината на Свинята

Всяка година идва с нови провокации и достижения за представителите на зодиака. За едни са отредена триумфи в персонален проект, за други в кариерата, за трети в любовта. Нека забележим кои зодии ще срещнат любовта в Годината на Свинята. 2019-та се обрисува доста вълнуваща!

Козирог

Дава ви се опция да срещнете същинската обич – просто би трябвало да я приемете. Отпуснете се и започнете да допускате хората до себе си. Имате време до началото на май, когато пред вас ще се появи дълго търсената обич, вземете си я. Най-добра е съвместимостта на Козирог със Скорпион. Най-лоша е съвместимостта сред Козирог и Дева.

Скорпион

 В Годината на Свинята ни чака доста обич

Е, Скорпиони знаем, че сте буйни любовници, само че е време и вие да си намерите майстора. През 2019 ще се появи индивидът, който ще ви накара да престанете с краткотрайните флиртове и да се отдадете на същинската връзка. Нещата се развият бързо и бурно, в края на интервала е допустима даже женитба. Кой да допусна? Най-добра е съвместимостта на Скорпиона с Козирог. Най-лоша е съвместимостта на Скорпиона с Овен.

Дева

Звездите най-сетне ще осъществен фантазията ви и ще намерите любовта в Годината на Свинята. Внимавайте и следете знаците, които ориста ви праща. Приемайте хората и не изпускайте опция за нови запознанства. Един човек ще се открои от тълпата и ще ви направи усещане. Именно той е вашата половинка. Не избързвайте, опознайте се един различен, с цел да разберете, че това е вашата сродната душа. Най-добра е съвместимостта на Девата с Лъв, а най-лоша е съвместимостта на Дева с Овен.

Близнаци

 Много зодии ще срещнат огромната обич в Годината на Свинята

За тази зодия се обрисува доста забавно лято. Страхотни страсти, доста от които свързани с любовни трепети. Бурна връзка, която ще прерасне в красива приказка. Очертават се доста пътувания и опознаване на нови места дружно с половинката, която може би ще се трансформира и в освен това – приятел за цялостен живот. Е, Близнаци, подготвени ли сте за женитба? Има най-хубава съгласуемост сред Близнаци и Риби, а най-лоша е съвместимостта сред Близнаци и Рак.

Телец

За зодия Телец звездите са отредили огромни промени в любовен проект през тази година и годеж. И, да вие ще срещнете любовта в Годината на Свинята! Обикновено, представителите на тази зодия са по-обрани в изразяването на възприятията си, само че през този интервал, доста от тях ще избухнат като бомба! Вълна от страсти, провокирани от обекта на желанията ви. Възможна е даже смяна на местожителството, защото по всяка възможност любовта ще бъде от друго обитаемо място, друго от вашето. Най-добрата е съвместимостта сред Телец и Рак, а най-лоша е съвместимостта сред Телец и Водолей.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР