Всяка година читателите на сайта Travel + Leisure гласуват за

...
Всяка година читателите на сайта Travel + Leisure гласуват за
Коментари Харесай

Този остров бе определен за най-хубавия в света

Всяка година читателите на уеб страницата Travel + Leisure гласоподават за обичаните си дестинации. На база усещанията им се изготвят ранглисти, измежду които е и тази за топ островите в света. Под внимание се взимат фактори като естествени дадености, плажове, предлагани атракции и интензивности, храна, сърдечност на локалните и други

Според тазгодишното издание на класацията обичаният остров на туристите е остров Ява в Индонезия. Това е любопитно, защото той даже не е участвал в предходните издания. Но пък изцяло заслужава купата си, защото съчетава спираща дъха природа с антична история.



На острова живеят 140 млн. души. Там човек може да се наслаждения на водопади, вулкани, предпазени паркове и плажове с бял пясък, само че и да отседне в петзвезден хотел или да релаксира с най-модерните улеснения.




Много хора даже декларират, че избират Ява пред Бали, чиято известност притегля прекалено много туристи. Макар че тълпите сигурно скоро ще наводнят и Ява, изключително след тази влиятелна премия.



Второ място в подреждането заема точно Бали, а на трето място още веднъж е индонезийски остров - Ломбок.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР