Всяка една сериозна политическа партия трябва да направи всички възможни

...
Всяка една сериозна политическа партия трябва да направи всички възможни
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: ГЕРБ и ДПС дърпат конците на „Възраждане“ и ИТН

Всяка една сериозна политическа партия би трябвало да направи всички вероятни опити за съставяне на кабинет, с цел да могат българските жители да видят, че това, което е зависело от нас, сме го създали.

Конституцията е пределно ясна за какво третия мандат се връчва по този метод и за какво в него няма периоди.“ Това съобщи организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов в ефира на Nova News.

„Няма някой, който да не е видял това, че в Народното събрание се образува болшинство, за което е пределно ясно, че не желае да бъдат решени проблемите с корупцията и се дърпат конците на „Възраждане“ от Движение за права и свободи, а на Има Такъв Народ от ГЕРБ“, безапелационен бе организационният секретар на социалистическата партия.

Гуцанов е безапелационен, че в Българска социалистическа партия са създали всички вероятни старания. „Факт е и това, че през днешния ден внесохме тази законодателна стратегия със 78 закона, която беше утвърдена от Политическа партия и подкрепена от сътрудниците в Демократична България, както и съгласувана и подкрепена от „Има подобен народ“ преди да се случат различията сред тях и ДБ“, заключи той за настоящата политическа обстановка.

„Много е необичайно по какъв начин анализаторите разясняват някои неща. Когато Българска социалистическа партия предложихме да има мораториум върху цената на тока, всички ни нападнаха и твърдяха, че това са безумия. Но посредством точно на това нещо, хората съумяха да си платят електричеството. Ние бяхме тези, които искахме да наложим таван на цените. Тогава ни укориха, само че в следствие се видя, че европейските страни ги приложиха и в този момент започнаха да приказват от други политически партии да се направи таван на цените“, съобщи социалистът за някои от предложенията на Българска социалистическа партия, които във времето са се потвърдили като верните.

Диалогът съгласно Гуцанов е основната дума в подобен миг. „Насрочването на предварителните избори след връщането на мандата към този момент е в ръцете на президента. Преборването на безобразната корупция в страната е от основно значение за нас. Видя се, че в това Народно събрание няма нужните 121 гласа да бъде гласувано КОНПИ, а справедливостта е от основно значение за всеки един български гражданин“, приключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР