Всяка една формация, която иска да разговаря с нас, трябва

...
Всяка една формация, която иска да разговаря с нас, трябва
Коментари Харесай

ДБ: Преговори само с формации с твърда позиция за Украйна и Газпром

Всяка една групировка, която желае да беседва с нас, би трябвало да заеме твърда позиция за спора в Украйна, за " Газпром " и разграждането на модела ГЕРБ-ДПС. Това съобщи за „ Твоят ден ” по NOVA NEWS претендентът за народен представител от “Демократична България ” Бонка Василева.

" Спокойна политическа среда е нужна за разцвет на българското общество. Седемте месеца сътвориха успокоение и начална глътка въздух на бизнеса и семействата. Реставраторите обаче имаха различен проект за развиването на България ", съобщи тя. И добави, че референдумите в Украйна са противозаконни, а това е редно да бъде декларирано от служебното държавно управление.

Тя прикани президентът Радев за ясна позиция по отношение на войната в Украйна, а не да бъде наместник на Путин. " Неутрална позиция е рискова за нашето бъдеще, би трябвало да бъдем ясни, че то минава през Европа, не през Русия. Агресорската политика на Путин ще придвижи спора и навътре в страната. Служебното държавно управление всява дестабилизация по енергийната тематика и ни тласка към " Газпром ", означи тя.

По думите ѝ няма по какъв начин след 12 години затъване на браншове, завладяни от корупция, нещата да се оправят за 7 месеца, защото процесите са сложни и мудни. " Трябва ни болшинство за всички промени, които желаем. Нямаме коалиция с Българска социалистическа партия, имаме съглашение с Политическа партия, а те потърсиха поддръжка от Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ ", уточни Василева.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР