Всяка една дама поне веднъж се е подлагала на диета,

...
Всяка една дама поне веднъж се е подлагала на диета,
Коментари Харесай

Унгарската диета на д-р Байкова

Всяка една дама най-малко един път се е подлагала на диета, с цел да придобие съвършено тяло. Има доста диети, които оферират всевъзможни способи за намаляване.

Напоследък в интернет пространството нашумя диетата на лекар Байкова, наричана още унгарска. Според нея няма диета, която да прави чудеса. Но има няколко неща, които би трябвало да знаем за съвършената диета.

Според лекар Байкова всяка внезапна смяна в нашето хранене може да навреди на организма ни. Професор лекар Донка Байкова е един от най-известните и търсени доктори от хора, които желаят да схванат кой е най-правилният режим за тяхното хранене.

Доктор Байкова е водила специализацията си в Германия, Украйна, Унгария и Словакия. Тя управлява националния мониторинг на храненето на популацията в България. Тя споделя, че най-често дамите я питат по какъв начин се смъкват 3-4 кг допустимо най-бързо. Мъжете също ѝ задават този въпрос.

Професорът споделя, че ние българите се храним по друг метод и през зимата, и през лятото. Обичаме да си хапваме блажно през зимата и по тази причина качваме килограми. През лятото обаче има огромно многообразие от плодове и зеленчуци. Те оказват помощ доста за битката с килограмите.

Отслабването съгласно лекар Байкова не става от през днешния ден за на следващия ден. Тя споделя шеговито, че в случай че има вълшебно хапче, сигурно щеше да го знае. Ако желаеме да отслабнем, би трябвало да поставим изпитание. Трябва да съблюдаваме режим на хранене. Този режим не би трябвало да пречи на всекидневието ни, тъй като всичко, което ни натоварва и стресира, го вършим два дни, а по-късно се отхвърляме от него и всички знаем за какво.

Храната ни не е наложително да бъде измервана. Трябва да одобряваме повече храна, която съдържа натурални съставки. Тя поучава да не подхващаме никаква диета, без да се посъветваме със експерти.

Унгарската диета на доктор Байкова, която трае седем дни, прави чудеса съгласно хората, които са я пробвали. В режима, който тя предлага, би трябвало да съчетаваме вярно това, с което се храним. Нейната диета включва:

Ден 1 до 3-ти

 Диета на Професор Байкова

Плодове и зеленчуци през първите 3 дни - това значи, че би трябвало да ядем единствено плодове и зеленчуци три дни. Не би трябвало обаче да са минали термична обработка, а да са сурови. Всички знаем, че това, което се продава по магазините е цялостно с пестициди и нитрати.

Диетоложката дава съвет, че преди консумация плодовете и зеленчуците, купени от магазина, би трябвало да се наквасен във вода, в която има една лъжица сода за самун.

Трябва да се знае, че кореноплодните като цвекло и репички би трябвало да се белят, тъй като другояче не са толкоз потребни, а по-скоро нездравословни.

Ден 4

През ден 4-ти от диетата би трябвало да наблегнем на извара и пълнозърнести храни. Така организмът леко се зарежда след дните на плодове и зеленчуци.

Ден 5 и 6

В петия и шестия ден от диетата се употребява риба, която би трябвало да е печена, не пържена.

Ден 7

 Унгарската диета на Професор Байкова

През ден седми, който е финален, се ядат единствено храни, които съдържат омега-3 мастни киселини. Може да се одобряват орехи, риба, спанак, фасул и други.

Професор Байкова поучава по време на така наречен унгарска диетата да не пием алкохол и да не пушим цигари. Алкохолът и цигарите забавят метаболизма и по този начин свалянето на килограми става по-трудно.

Ефектът от диетата се вижда още на 8 ден. За седем дни можете да свалите 5 кг, а може и 7, което значи, че се смъква по кг дневно.

Диетата на д-р- Байкова може да бъде повторена още веднъж след седем дни пауза. Можете да я повтаряте, колкото пъти желаете, само че е значимо след всяко повтаряне да има седем дни пауза.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР