Всичко вървеше прекрасно с него. Бяхте толкова щастливи. Никакви признаци

...
Всичко вървеше прекрасно с него. Бяхте толкова щастливи. Никакви признаци
Коментари Харесай

Да се върнеш при човека, който те остави – любов или грешка е това?

Всичко вървеше прелестно с него. Бяхте толкоз щастливи. Никакви признаци на разлъка. Обичахте те повече от всеки път. Времето, прекарано дружно не ви стигаше. Искахте още и още. Защото не можехте да се насладите един на различен. И на любовта, която извираше от вас. Светът беше розов. Слънцето грееше мощно.  Животът беше прелестен. Или най-малко за вас. Защото влюбените хора гледат през розови очила. Очила на вярата. Мечтите. Любовта.

Всичко ти се струваше допустимо. Постигаше всяка твоя цел с лекост, тъй като имаше мощна упора до теб. Човек, който те поддържаше постоянно във всичко. Беше добра. Повече, в сравнение с трябваше. Беше щастлива. Беше влюбена. Мечтаеше за общ дом с него. Деца. И да бъдете дружно, до момента в който гибелта ви раздели. И по-късно. Той беше твоят човек. Не си представяше живота с различен. Не искаше. Не можеше.

Беше сигурна в него. В възприятията му към теб. Знаеше, че ти си дамата на фантазиите му. И постоянно ще бъдете едно цяло. Докато не настъпи миг, който прекатурна ненадейно живота ти. Денят, в който той сподели „ желая да се разделим “. Денят, в който ти изгуби смисъл да се смееш. Да живееш. Денят, който ти сподели, че от време на време животът ти се прекатурва на 180 градуса без въобще да подозираш за това.

Но за какво той пожела по този начин? Каква е повода за неговото ненадейно решение, което помрачи живота ти? Ще се върне ли още веднъж при теб? Или това беше окончателният завършек на вашата щастлива връзка? А любовта къде остана?

Представяме ти знаците, които демонстрират, че той ще се върне при теб.

Допуснал е неточност

Не може да скъса теб по простъпка. Но може да е бил комплициран, да е имал доста други проблеми, които са го отдалечили от теб за прочут интервал от време. И в случай че това е същинската причина, заради която те е напуснал, има огромна евентуално скоро да осъзнае грешката си и да те помоли за амнистия. Може би тъкмо в този миг се разкайва за красивото момиче, което е оставил. Все още изпитва обич към теб и не желае това да е края.

Поддържа контакт с теб

Каква е повода, когато един мъж се раздели с теб, да продължава да те търси след раздялата? Ако той в действителност е желал да нямате нищо общо и всеки да поеме по пътя си самичък, за какво не стопира да се интересува от теб? Отваряш си известията и виждаш, че той още веднъж ти е писал. Отваряш си профила в Инстаграм и още веднъж той е първи в известията ти. Ако към момента продължава да поддържа контакт с теб, най-вероятно съжалява за своето преждевременно и прекомерно неверно решение. Опитва се да поправи вредите, които е нанесъл. Въпрос на време е да те помоли за амнистия. А ти искаш ли го още веднъж в живота си?

Гледа на теб с други очи

В началото, когато към момента се опознавахте, той е виждал едно красиво и привлекателно момиче, с фантазии и положително сърце. Била си му прекомерно забавна. До моментът, в който е съумял да завоюва вниманието ти. И когато към този момент те е направил своя жена, той стартира да гледа на теб като на стопанка. Забравя за хубостта ти, за фантазиите ти и за теб самата. А в този момент, когато към този момент си непозната и не си негова жена, още веднъж гледа на теб по друг метод. И осъзнава от какво момиче се е отказал. Но подготвена ли си да му простиш?

Никога не си му била безразлична

Ако в действителност без никаква причина те е изоставил, вероятността да се върне при теб е доста по-голяма, в сравнение с в случай че го е имал подбуди да го направи. Без да се намесват изневярата, свадите и споровете. И тази разлъка не значи, че е изгубил интерес към теб, в противен случай. Той към момента се интересува от живота и възприятията ти. И доста скоро ще почука на вратата на живота ти. Но ще му отвориш ли? Ще го допуснеш ли още веднъж до сърцето си? Или не би могла да му простиш тази болежка, която ти аргументи?

Имал е проблеми със себе си

Не знаеш какъв призрачен сън изживява в главата си. Знаем, че въображението е най-големият ни зложелател. Не може да знаеш през какво минава твоят сътрудник в случай че не ти показа. А явно не го прави. Затворил се е в себе си и не желае да занимава никого с проблемите си. Положение се усложнява, той не съумява да се оправи с проблемите, които го подлудяват. И взема решение да постави завършек на връзките ви. Защото не желае по никакъв метод да те въвлича в това. Но това ли е вярното решение? Не беше ли различен смисълът на любовта и връзката?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР