Всичко в този живот е в наши ръце, с изключение

...
Всичко в този живот е в наши ръце, с изключение
Коментари Харесай

4 модни трика как да изглеждаш с 10 години по-млада и секси

Всичко в този живот е в наши ръце, като се изключи едно - ходът на времето. За страдание, годините си минават, а ние не ставаме по-млади, обаче модата постоянно е на наша страна и благодарение на облеклата си можем доста елементарно да надхитрим времето и да изглеждаме секси, без значение на каква възраст ср. А това е само въпрос на предпочитание, тъй като триковете са доста лесни. Ето кои са те:

По-малко черно, по-малки бижута и по-малко грим

Черното е класика и може да се комбинира с всичко. Но то несъмнено не е на наша страна, когато желаеме да избягаме от възрастта си и да изглеждаме по-млади. Да, постоянно имайте в дрешника една дребна, черна рокля, просто тъй като това си е фешън закон, просто не залагайте постоянно на нея или я комбинирайте с облекла и аксесоари в други, надалеч по-ведри, цветове. Същото важи и за черните панталони. И като споменахме аксесоарите - не използвайте огромни бижута и спазвайте правилото на Коко Шанел - в случай че се чудите дали сте прекалили с тях, просто махнете последното, което сте поставили. А по отношение на грима, в случай че желаете да изглеждате с няколко години по-млади, никога не залагайте на мощния грим, използвайте по-естествени цветове и в по-малки количества. Е, несъмнено, постоянно е добра концепция да употребявате алено червило. 

 жена

Не се крийте в огромни, безформени облекла

Най-голямата неточност на дамите над избрана възраст е навикът им безусловно да се крият в необятни облекла, които в множеството пъти по никакъв начин, но по никакъв начин не обрисуват достолепията на фигурата им. Още по-лошо - като че ли подчертават върху тях. Един безвъзмезден, златен съвет - благи девойки, погледнете се в огледалото и обърнете внимание на хубавите зони от тялото си и ги подчертавайте самоуверено, с подобаващи облекла. Красотата идва от самочувствието ви, забравете за срама. Например: в случай че имате коремче, само че краката ви са слаби - не носете необятни рокли, с цел да скриете корема си, а панталони, които да акцентират бедрата и прасците и поли, рокли с дължина, която да разрешава да се виждат хубавите ви крайници. 

 жена

Никакви жилетки

С доста редки изключения, жилетката постоянно състарява външния тип, изключително по-широките. Ако сте буен фен на тази дреха, се постарайте тя да бъде прилепнала по тялото ви и да е в свежи цветове. Разбира се, качествената материя постоянно е плюс. Същото важи и за полото. Препоръчително е да употребявате сако. 

 жена

Носете токчета и бъдете в крайник с трендовете

Да, съгласни сме, че с годините токчетата стават все по-изморителни за носене, само че те постоянно усъвършенстват силуета ни. Не е нужно токчетата да са високи, само че несъмнено са за предпочитане пред маратонките и кецовете. И стъпвайте самоуверено, на високи обувки, в трендовете. Не е належащо постоянно да сте облечени по финален вик на модата, а просто да включвате детайли, които са съвременни сега. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР