Всичко това се прави, за да се позволят машинации с

...
Всичко това се прави, за да се позволят машинации с
Коментари Харесай

Слави Ангелов за случая Живко Коцев: Всичко е, за да се позволят машинации с хартиените бюлетини

Всичко това се прави, с цел да се разрешат измами с хартиените бюлетини, като на едно място се притискат схемите на едните, а на други място оставяме да работят нашите схеми. Целият скандал беше употребен чисто политически, с цел да бъде отхвърлен основния секретар. Това сподели проверяващият публицист Слави Ангелов в bTV. Коментарът му е във връзка абсурда към основния секретар на Министерство на вътрешните работи, чието име бе обвързвано с арестувани за контрабанда лица, след като се появиха фотоси, на които той е с тях.

" Тези фотоси не са доказателство за нищо и няма да потвърдят нищо. Те са доказателство за аморалното държание на основния секретар. Тук само можем да търсим липса на морал и липса на професионализъм. Този човек не може да получава такива дарове от такива хора, не трябва да поддържа връзка и да пътува по скъпи дестинации с тях “, добави журналистът.

" Страхувам се, че има и някаква фактология против него, с цел да склонява той да става предпазен очевидец ", сподели още Слави Ангелов.

По думите на Ангелов вътрешният министър Калин Стоянов също би трябвало да подаде оставка.

" Излязоха информации, че той също познава доста добре това гостоприемно семейство от Хасково. Освен това, опозицията от дълги месеци приказва за негови съществени стопански и политически обвързаности. При тази обстановка беше обикновено той да подаде оставка и в Министерство на вътрешните работи да влязат експерти, които не са обременени политически, които да подсигуряват, че изборният развой ще бъде без измами “, уточни проверяващият публицист. 

" Той е доста по-умен и внимателен, в сравнение с беше, да вземем за пример, Доктора. Паскал не обича да се появява, живее повече в Гърция, в сравнение с в България. Много по-внимателен е, не обича да се набива на очи. Тези канали генерират чудовищно огромни доходи и те влизат в държавната администрация. Той има прекалено много хора, които го пазят и това е причина името му да остане в сянка прекомерно дълго време. Причината в този момент всичко това да се случва може да е някакъв стопански интерес, който той не е извършил “, сподели Слави Ангелов. 

Според журналиста е дребна вероятността казусът да завърши с ефикасни присъди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР