Всичко ще гори. Зловещата прогноза направи в цифри математикът проф.

...
Всичко ще гори. Зловещата прогноза направи в цифри математикът проф.
Коментари Харесай

Всичко ще гори! Проф.Витанов с извънредна прогноза за войната в Израел

Всичко ще гори. Зловещата прогноза направи в числа математикът проф. Николай Витанов. Той разгласява във фейсбук ексклузивен разбор за събитията в Близкия изток. В събота Хамас стартира война на Израел.

" Направих няколко сметки и на пръв взор нещата не наподобяват по никакъв начин добре. Около 500 израелски жители са взети за заложници и евентуално ще бъдат убити.
-->
На израелската войска ще й трябват към 10 дни, с цел да изтласка палестинците от територията на Израел. При това се чака да има 2000 жертви от палестинска страна и към 400 от израелска страна ”, предвижда проф. Витанов.

Дипломатите нямат доста късмет да спрат това и с огромна възможност ще се отиде на втора фаза с солидни офанзиви против Хамас в град Газа, при което ще го отнася цивилното населене.

Очакват се по към 200 жертви приблизително дневно - към 6000 на месец. Ако не бъдат отрязани от доставяне от външния свят с храни, Хамас могат теоретично да държат града над 2 години, написа още математикът.

И декларира:

„ По-голям проблем биха могли да бъдат Хизбула в Ливан. Те не нападнаха солидно Израел и това дава опция на израелската войска да вземе ограничения и да укрепи границата с Ливан. В този смисъл, палестинските дейности са некоординирани.

За ефикасен взлом на град Газа Израел би трябвало да концентрира към 4 цялостни корпуса - 200 000 души. Това надали ще стане.

По скоро ще гледаме солидни авиационни удари плюс артилерийски обстрел. Не е ясно по кое време ще спре това. Очаква се да гори крепко цялата западна част на Близкия изток, като се интензифицират боевете и в Сирия.

Очаква се западната помощ за Украйна да намалее още - оръжието ще се изпраща в Израел и това към този момент няма да са остарели руски оръжия. Очаква се напредване на самолетоносачи към крайбрежията на Ливан ”.

Очаква се Украйна да мине на втори проект във вниманието на Запада най-малко за месец, предвижда проф. Николай Витанов в разбор, оповестен в персоналния му фейсбук профил.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР