Всичко покрай нас става все по-умно и технологично. Гривни, часовници,

...
Всичко покрай нас става все по-умно и технологично. Гривни, часовници,
Коментари Харесай

Умният мъжки портфейл на бъдещето

Всичко около нас става все по-умно и софтуерно. Гривни, часовници, облекла - в доста сфера технологиите навлизат с тежка крачка, подготвени да стъпчат всичко, на което сме привикнало до момента.

И в случай че смарт часовниците от дълго време не са нищо ново под слънцето, то смарт портфейлите занапред си проправят път на пазара . Но дават сериозна поръчка да бъдат следващата джаджа, без която можем, само че която скрито доста желаеме да притежаваме.

 Снимка 372071

Мъжкият портфейл е един от тези знаци на богатство, както и часовника. Но в тази ситуация освен тъй като в него в мястото на парите и кредитните карти, само че и тъй като самият той издава доста за притежателя си.

Естествена кожа, изчистен дизайн и пет смарт функционалности. Това предлага Volterman - изобретението, което набира известност в платформата Indiegogo. И се оправя сносно.

 Снимка 372074

Вградена батерия , с която можем да зареждаме телефон или друго електронно устройство с USB кабел или безжично. Навсякъде и когато и да е. Батерията може да бъде с друг потенциал - от 2000 до 5000 mAh.

Можем да свържем портфейла и смарт телефона си посредством Bluetooth и по този начин вградената тревога ще ни уведомява всякога, когато оставим портфейла си някъде и се отдалечим от него . Шансът да го забравим клони към нула. Има и противоположната алтернатива - портфейлът ни известява, в случай че се отдалечим от телефона.

С GPS следенето можем да идентифицираме местоположението на Volterman на всички места по света. Така изгубеният портфейл се трансформира в една концепция по-малка драма.

 Снимка 372076

Wi-Fi точката за достъп също работи на всички места и ни обезпечава бърза, надеждна и по-евтина връзка с интернет, където и да сме.

Благодарение на особено основаното приложение за смарт телефон и вградената мини камера отвътре , можем да включим в режим " откраднат " и да получим фотоси на индивида, който отваря портфейла. В него е вградена и 64 GB карта с памет.

 Снимка 372073

Освен тези функционалности, чието съчетание отличава Volterman от останалите умни портфейли, той има и още една, които се среща и в други модели - отбрана от скимиране на картите (когато се возим в градския превоз например).

 Първият интелигентен хотел KviHotel отвори порти
Първият интелигентен хотел KviHotel отвори порти

И то покрай нас

 Снимка 372072

И всичко това е събрано в тегло сред 100 и 150 грама, според от модела - единствено за карти, двоен или зa пътешестване. Цената е сред 115 и 180 $ на промоция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР