Всичко можеше да се предотврати, ако се беше подходило от

...
Всичко можеше да се предотврати, ако се беше подходило от
Коментари Харесай

Симеонов е уверен, че мандатът ще бъде довършен, ВМРО си мисли, че протестът иска нова конституция

Всичко можеше да се предотврати, в случай че се беше подходило през цялото време малко по-твърдо и бих споделил „ здравословно ”. Трябваше с по-здрава ръка да бъдат разчистени кръстовищата. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов, след неприемливо отношение към майките на деца с увреждания и самите деца.
Симеонов изрази увереност пред Нова телевизия, че нощес имало доста дрогирани на митинга. Но запитан какво прави страната, с цел да не се заплаща и режисират ексцесии посредством футболни агитки, Симеонов отвърна, че Васил Божков заплаща – както и престъпен контингент, който имал интерес в България да има безредица. Той не отговори съответно по какъв начин Министерство на вътрешните работи и страната противодействат да няма такава организация. Симеонов беше прям обаче, че било неточност на Прехода по какъв начин избрани чиновници и структури на Министерство на вътрешните работи се " сраснали " с наркотрафика.
 Идва ли краят на шоуто на Бойко Борисов? Идва ли краят на шоуто на Бойко Борисов?
Управлението на Бойко Борисов е изправено пред огромно тестване през днешния ден, когато в България се организират всеобщи митинги на фона на корупци...
" Вчерашният митинг беше фиаското и финала за упоритостите на президента да овладее изпълнителната власт ", сподели още Симеонов. И дефинира Румен Радев като човек, който си живее в неговия свят и страда от тежък егоизъм.
Тези хора не желаят разговор – те споделят, че единствено те са прави, а всички други са неверни. Не може по този начин – да има разделяне на положителни и неприятни, е позицията на водача на НФСБ. Той прикани водачите на митинга или излъчени от митинга хора да дойдат на разговор в офиса на НФСБ. Попитан за какво тогава депутатите на ръководещата коалиция излязоха преди пред Народното събрание, Симеонов се оправда, че това било оценка за работата на президента.
" Нямайте никакво подозрение " - по този начин Симеонов отговори на въпрос дали ще довършат мандата.
Позиция от Вътрешна македонска революционна организация
 Секретарят на президента: Симеоновци разрушават страната, а не стадото или маймуните Секретарят на президента: Симеоновци разрушават страната, а не " стадото " или " маймуните "
Език мой, зложелател мой. Това важи с цялостна мощ за Валери Симеонов. Днес за следващ път сподели своето ”уважение ” към инакомислещ...
Мненията, че сме мутри, че сме мафия, се чуват от президента, от Мая Манолова, която не е от през вчерашния ден родена, от " Демократична България " – всички тези хора би трябвало да се обединят към една идея, каква България желаеме. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди, съгласно който митингът почнал, тъй като хората поискали нова конституция.
Попитан от Виктор Николаев дали знае името на един човек отвън Народното събрание, който желае нов главен закон, Сиди отговори, че един от методите да бъдат решени проблемите е тъкмо нова конституция.
" Тези митинги целят едно нещо – служебно държавно управление на президента и нищо друго. Въпросът е кой да ръководи чисто като изпълнителна власт – Радев или Борисов. Не разбирам за какво президентът би трябвало да влиза в изпълнителната власт през задната врата ", уверен е Сиди. Той изрази изненада, че хора от целия политически набор в действителност желали длъжностен кабинет на Радев.
Сиди разяснява и, че за Вътрешна македонска революционна организация не е самоцел да влезе и в идващия парламент. Но на въпрос дали Вътрешна македонска революционна организация се е отметнала, откакто не всичко от шестте претенции влезе в Конституцията, а се стигна до единодушие за референдум, Сиди разяснява, че провеждането на референдум е задоволително. Какво тъкмо стана сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ през вчерашния ден –!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР