Всичко, което се случва, прилича на ченгеджийска операция. Тези, които

...
Всичко, което се случва, прилича на ченгеджийска операция. Тези, които
Коментари Харесай

Митов: Радев има сантименти към Руската федерация и в момента играе двойна игра

Всичко, което се случва, наподобява на ченгеджийска интервенция. Тези, които твърдяха, че това се случва, имат инструментите и властта да извадят всичко. До ден сегашен никой не е посочил доказателства. Това съобщи Даниел Митов в студиото на утринния блок на бТВ.

Според него не е допустимо да бъдат унищожени следи от подслушвания. „ За мен цялата тази история е машинация. Бойко Рашков като характерен представител на остарялата номенклатура излиза и споделя: „ Имам доказателства, само че когато реша ще ви ги покажа. “, сподели Митов.

„ Не живеем в страна, в която опозицията се подслушва. Този вид говорене унищожава доверието “, безапелационен беше той. По думите му има съгласуваност и сговор за мятане на изказванията за подслушване.

„ Да бъдат по този начин общителни да приказват с доказателства, а не да ни кажат, когато те решат “, съобщи някогашният външен министър.

Той разяснява и чистката в държавната администрация: „ Служебните кабинети имат задачата да преведат страната в дребен интервал от време, осигурявайки последователност. Правителството се е трансформирало в избирателен щаб на Радев “.

Според него сега службите се обезглавяват. Това не трябва да се случва, тъй като хората в тях имат мандат точно с цел да не мога да бъдат уволнявани и да работят умерено.

„ Тук се играе друга игра. Изобщо не става въпрос за отпуските. Служебният кабинет се пробва да обезглави структурите и то тъкмо тази, която се занимава с съветските шпиони. Президентът към момента не е изказал мнение по тематиката. Радев има сантименти към Руската федерация и сега играе двойна игра. Той не е предан на нашата евроатлантическа и европейска еднаквост “, сподели Митов.

По тематиката с шпионските кавги съобщи, че сега съветските шпиони по целия свят целят дестабилизиране на доверието в демокрациите. Като различен лост на въздействие уточни корумпирането на хора на основни позиции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР