Всичко изнесе“ от кабинета си бившата кметица на Долно Драглище

...
Всичко изнесе“ от кабинета си бившата кметица на Долно Драглище
Коментари Харесай

Приемственост и топло посрещане! В разложкото с. Долно Драглище бившата кметица изнесе мебелите и остави празен кабинет на наследника си 

Всичко „ изнесе “ от кабинета си някогашната кметица на Долно Драглище Лиляна Боянова.„ Несменяемата “ кметица, която се кандидатира от СДС- Вътрешна македонска революционна организация и се разгласи против Красимир Герчев, падна още на първия тур от претендента за кмет на Политическа партия ГЕРБ Цветан Рабаджиев. И откакто се закле на 9 ноември, през днешния ден Цветан Рабджиев завари празен кабинет.
„ Още първия ден бях " прелестно " сюрпризиран от някогашната колежка Боянова която се беше постарала да ми остави в завещание един " прелестен " кабинет. – написа Цветан Рабаджиев във ФБ страницата си. - Сигурно е мислила, че назначават преподавател по танци или бойни изкуства и за облекчение е изнесла мебелите да не пречат. Но какво съм тръгнал да се окайвам... госпожата въпреки всичко ми е оставила компютър Благодаря за " топлото " посрещане, Г-жо Боянова! Честно казано не го чаках... само че както е споделил народа очаквайте и непредвиденото... Още какъв брой ли изненади ще има? “,пита Рабаджиев, който незабавно се зае да подреди кабинета си. Явно е,че някогашната кметица е желала да векува в кабинета и го обзавела като личен " апартамент ",който за нейно страдание от през днешния ден има нов собственик.

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР